*Nettavisen* Sport.

Hevder United har sikret seg Schneiderlin

TIL UNITED: Morgan Schneiderlin skal ifølge Manchester Evening News kun være små detaljer unna en overgang til Manchester United. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Franskmannen skal ha gjennomført den medisinke sjekken søndag.

Etter flere uker med tøffe forhandlinger med Southampton, skal Manchester United endelig ha klart å bli enige med «The Saints» om en overgang for den franske landslagsspilleren Morgan Schneiderlin (25).

Det hevder lokalavisen Manchester Evening News.

Ifølge avisen gjennomførte Schneiderlin den medisinske sjekken hos Manchester United allerede søndag og det er ventet å se den sentrale midtbanespilleren på flyet som skal frakte United-spillerne til Seattle på mandag.

Det kommer ikke frem hvor mye United har betalt for 25-åringen, men tidligere har det blitt rapportert at Southampton har krevd 25 millioner pund for midtbanespilleren.

Enkelte medier spekulerte i om United kom til å droppe å hente Schneiderlin etter at de i helgen sikret seg den tyske landslagsspilleren Bastian Schweinsteiger, men dette ser altså ikke ut til å ha påvirket Van Gaals ønske om å signere franskmannen.

Schneiderlin blir dermed Manchester United fjerde signering i sommer. Fra før av har de hentet Matteo Darmian, Memphis Depay og nevnte Bastian Schweinsteiger.

United har aldri lagt skjul på at de har ambisjoner om å kjempe helt i toppen av Premier League kommende sesong, og laget har kommet godt i gang med å hente inn nødvendige forsterkninger i sommer.

Men til tross for fire nye signerer, er det mye som tyder på at klubben ennå ikke er ferdig med sommerhandelen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag