Hevder United vil selge Evans til Everton

PÅ VEI TIL EVERTON: Ifølge The Guardian er Jonny Evans på vei til Everton fra Manchester United.

PÅ VEI TIL EVERTON: Ifølge The Guardian er Jonny Evans på vei til Everton fra Manchester United. Foto: Clive Mason (Getty Images)

Jonny Evans skal være svært nære en overgang bort fra Manchester United.

Manchester United-stopper Jonny Evans (27) er på vei til Everton, skriver The Guardian.

Manager Louis van Gaal skal ikke ha latt seg imponere av midstopperen i hans første sesong i sjefsstolen på Old Trafford, noe som trolig fører til at Evans vil forlate de rødkledde i sommer etter ni år i klubben.

8 millioner
Ifølge The Guardian vil Everton betale nærmere 8 millioner pund for spilleren som har kun et år igjen av kontrakten sin med Manchester United.

United har i utgangspunktet satt en prislapp på 10 millioner pund for 27-åringen, mens Everton mener stopperen ikke er verdt mer enn 6 millioner. Det ser imidlertid ut som om partene vil møtes på midten, hevder avisen.

Evans har i løpet av sin karriere i Manchester United-trøya vunnet tre ligagull, ligacupen, samt verdensmesterskapet for klubblag.

Store utskiftninger
27-åringen er langt ifra den eneste som er på vei ut døra på Old Trafford. Tidligere i sommer har Robin van Persie, Tom Cleverley og Nani allerede forlatt klubben, mens det også er ventet at Rafael og Victor Valdes også kommer til å forsvinne.

Klubben har imidlertid hentet inn solide forsterkninger i Bastian Schweinsteiger, Morgan Schneiderlin, Memphis Depay og Matteo Darmian.

Likevel tyder mye på at Louis van Gaal ikke har sett seg helt ferdig med sommershoppingen. Flere engelske medier venter at de rødkledde også ønsker å få på plass en ny midtstopper og spiss før overgangsvinduet stenger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.