*Nettavisen* Sport.

Hevder van Gaal ønsker å selge de Gea

VIL BORT: David de Gea kan ende opp i Real Madrid. Foto: Frederic J. Brown (Afp)

Manchester United-styret forsøker likevel å beholde keeperen.

David de Gea til Real Madrid er en av sommerens store overgangssagaer. Den siste tiden har det gått rykter om at han blir i Manchester United.

Lørdag skriver AS likevel det stikk motsatte.

Louis van Gaal skal ha innrømmet at han ikke vil beholde spillere som ikke ønsker å være i klubben. Han skal derfor ha gitt Manchester Uniteds ledelse beskjed om å selge målvakten.

Woodward uenig
Den beskjeden skal ikke falle i god jord hos Ed Woodward, som står for Manchester-klubbens overganger. Woodward hevder nemlig at klubben ikke skal være noen selgende klubb, og at et de Gea-salg vil være et svakhetstegn.

Woodward mener de røde allerede har solgt nok klassespillere til Real Madrid de siste 15 årene, gjennom David Beckham og Cristiano Ronaldo. Nå skal det heller være Real Madrid som selger til Manchester United, mener han. Sergio Ramos skal fremdeles være på Woodwards radar, ettersom han ønsker å gjøre de røde djevlene til giganter i Europa igjen.

Hentet Romero
Også Victor Valdes er på vei bort fra Old Trafford. Dermed må Louis van Gaal ut på keeperjakt dersom spanske de Gea forsvinner.

Fra før av har van Gaal hentet Sergio Romero på keeperplass, og han har også Anders Lindegaard i klubben.

Det forventes likevel at enda en keeper kommer inn. Bernd Leno fra Bayer Leverkusen og Kasper Cillessen fra Ajax er to av de som kobles oftes med klubben.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag