*Nettavisen* Sport.

Hevder Van Gaal vil ha Burnley-spiss

KOBLES TIL FLERE KLUBBER: Danny Ings virker å være på ønskelisten til flere Premier League-klubber. Foto: Oli Scarff (Afp)

Skal ha imponert nederlenderen på Old Trafford.

18.04.15 00:14

Sommerens overgangsvindu nærmer seg, og spekulasjonene i engelske aviser om hvilke spillere som kommer til å bytte arbeidsgiver før neste sesong er for lengst i gang.

Den hardtkjempende Burnley-spissen Danny Ings er blant spillerne som blir koblet til en rekke andre Premier League-klubber.

- Ønsket av United
Liverpool skal være en av klubbene som er interessert i 23-åringens tjenester, men nå melder den vanligvis troverdige Telegraph-journalisten Mark Ogden at Manchester United også vil prøve å signere angriperen.

United-manager Louis van Gaal skal ha latt seg imponere av Ings da Burnley møtte Manchester United på Old Trafford tidligere i sesongen, og nå vil han kapre 23-åringen foran nesen på Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Sistnevnte skal ha vært interessert i å hente Ings allerede i januar, men 23-åringen ville da bli værende i Burnley for å hjelpe klubben fra å rykke ned.

Vil forlate Burnley
Nå går imidlertid kontrakten til Ings ut i sommer, og han skal ha gjort det klart at han vil forlate Burnley gratis.

Liverpool skal ifølge The Telegraph allerede være i samtaler med 23-åringen om en potensiell avtale, men Manchester United-manager Van Gaal tror klubben hans vil kunne overtale Ings til å velge dem fremfor rivalen fra Merseyside.

Det er riktignok ikke bare Liverpool som vil gi United konkurranse om Ings' underskrift. Også Manchester City, samt La Liga-klubben Real Sociedad viser interesse for 23-åringen, skriver The Telegraph.

Ings har scoret 9 mål på 29 kamper for Burnley denne sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.