*Nettavisen* Sport.

Hevder Van Persie er enig med ny klubb

TIL NYE JAKTMARKER? Rpbin van Persie nærmer angivelig enden på visa i Manchester United. Foto: Adrian Dennis (Afp / NTB scanpix)

Old Trafford-tida går mot slutten for stjernespissen.

Ifølge normalt troverdige The Guardian skal Robin van Perise og Fenerbahce være enige om betingelsene i en kontrakt.

Manchester United-spissens agent skal nå befinne seg i Istanbul, der han de to siste dagene har ordnet en avtale mellom den tyrkiske storklubben og Nederlands landslagsspiss.

Nå pågår det forhandlinger mellom de to klubbene for å komme fram til en overgangssum for Robin van Persie.

Kuyt og kona
The Guardian hevder den tidligere Liverpool- og Fenerbahce-spilleren Dirk Kuyt har overbevist landsmannen om at en overgang til Tyrkia er det rette valget.

Kona til United-stjernen skal derimot ha vært mer skeptisk til å bo i Istanbul, men har angivelig skiftet mening etter å ha vært på besøk i millionbyen.

Van Persies status i Manchester United har falt voldsomt det siste året.

Det til tross for at spissen hadde et godt forhold til manager Louis van Gaal, og også bærte kapteinsbindet, da sistnevnte ledet Nederlands landslag i Brasil-VM i fjor sommer.

Lite spilletid

Selv innleide Radamel Falcao, som på ingen måte hade noen god sesong på Old Trafford, ble valgt foran van Persie da manageren pekte ut lagene sine utover vårsesongen.

Den tidligere storscoreren var sist på banen for Manchester United i 1-1-kampen mot Chelsea 17. mai. Da kom han inn for Falcao etter en drøy times spill på Old Trafford.

Også Mancehster United-kollegaen Nani skal være på vei til Fenerbahce.

Portugiseren skal etter planen gjennom en legesjekk hos tyrkerne søndag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.