*Nettavisen* Sport.

Hiddink har gitt klar beskjed til Chelsea-spillerne

KLAR BESKJED: Guus Hiddink har bedt Chelsea-spillerne gå i seg selv. Foto: Matt Dunham (Ap / NTB scanpix)

Den nye Chelsea-manageren Guus Hiddink (69) har hatt sin første uke på Stamford Bridge.

Han har bedt spillerne «se seg selv i speilet» for klubbens framtid er i fare om de ikke skjerper seg.

Chelsea-stjernene Diego Costa, Cesc Fàbregas og Eden Hazards har alle måtte tåle sur kritikk fra lagets store tilhengerskare.

- Jeg har snakket ut med spillerne, og selvsagt har vi snakket litt om det som har skjedd. Om hvorfor jeg er her, og hvorfor vi har havnet der vi er, i bunnen, sa Guus Hiddink.

- På den andre siden har jeg sagt til at dem at i fotball så skjer ting hele tiden. Jeg vil at alle skal se seg selv i speilet. Ikke bare i noen sekunder, men mye lenger.

- Og se hva en hver kan bidra med fra og med nå av, for å heve oss. Jeg vil understreke at vi ikke trenger å se oss så mye tilbake, sa Hiddink.

- Vi kan ikke ignorere hva som har skjedd, men jeg har bedt dem se framover og bidra med sitt beste for klubben. sa den 69 år gamle nederlenderen.

Hiddink tok også over klubben i 2009 da Luis Felipe Scolares fikk sparken. Den gang leder han Chelsea til seier i FA-cupen.

I julen tar Chelsea imot Watford på Stamford Bridge 2. juledag. Mandag er det stormøte på Old Trafford mot Manchester United.

Chelsea ligger på 15.-plassen i Premier League foran julekampene, men har hele 20 poeng opp til ledende Leicester. Opp til Tottenham på fjerdeplass er det «bare» 11 poeng. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag