RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
LEGENDE: Tidligere Liverpool-spiller Steven Gerrard.
LEGENDE: Tidligere Liverpool-spiller Steven Gerrard. Foto: Andrew Powell (Getty Images)

Ings føler han ikke fortjener å følge i Gerrards fotspor

Derfor valgte Danny Ings draktnummer 28.

Til tross for at draktnumrene 7, 8 og 11 var ledige, valgte den ferske Liverpool-spilleren Danny Ings å starte Merseyside-karrieren med nummer 28 på ryggen.

22-åringen ble kjøpt fra Burnley tidligere denne måneden. Etter å ha signert kontrakten gjensto kun ett spørsmål: Hvilket nummer vil du ha på drakten?

Både nummer 7 og 8 er viktige tall i Liverpool-historien. 7-eren har store spillere som Kevin Keegan, Kenny Dalglish, Peter Beardsley, Steve McManaman og Luis Suárez på samvittigheten, mens nummer 8 kun blir forbundet med Steven Gerrard. Ings valgte ydmykt nummer 28.

- Jeg vil etablere meg i klubben før jeg får noen av de numrene (7 og 8). Klubben er så stor, og det var grunnen til valget. Det er et press man ikke trenger. Jeg skal naturligvis jobbe hardt for å fortjene et av de numrene en dag, men per nå tar jeg et høyt nummer og jobber hardt, sa Ings ifølge The Independent etter England U21-seier over Sverige.

Listen over kjente spillere med draktnummer 28 er langt kortere enn de nevnte. Nicky Rizzo, Bruno Cheyrou, Damien Plessis og Christian Paulsen klinger ikke like godt som Keegan og Gerrard. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere