RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Irritert Mourinho med klar advarsel

Jose Mourinho kommer med en advarsel til egne spillere.
Jose Mourinho kommer med en advarsel til egne spillere. (Getty Images)
Chelsea-manageren kommer trolig til å vrake flere spillere.

Regjerende seriemester Chelsea har fått en skuffende start på årets Premier League-sesong, og i helgen måtte manager Jose Mourinho igjen registrere at spillerne ikke leverte varene i 2-2-kampen mot Newcastle.

Nå advarer han flere av sine egne spillere om å ta seg sammen hvis de vil fortsette å spille for de blåkledde.

Ifølge London Evening Standard, står Loic Remy, Eden Hazard, Cesc Fabregas, Branislav Ivanovic, Kurt Zouma og Nemanja Matic i fare for å bli vraket.

- Står bare og ser på

Tirsdag skal Chelsea i aksjon mot Porto i Champions League, og det er liten tvil om hva Mourinho krever fra spillerne.

- Spillerne må endre holdning for i første omgang mot Newcastle var den veldig dårlig, sier Mourinho.

- Seks av dem går rundt på banen, seks av dem bare ser på at motstanderen sentrer ballen komfortabelt, og når de først fikk ballen gikk det for tregt. Hvis ikke dette endrer seg, så kommer vi helt sikkert til å tape mot Porto. De er et bedre lag enn Newcastle, forklarer portugiseren.

Imponerte Mourinho

Det er ventet at både Willian og Ramires som begge scoret mot Newcastle vil få muligheten mot Porto. Mandag tok Mourinho seg tid til å skryte av de to innbytterne.

- Ramires og Willian snudde kampen. Ikke bare fordi at de scoret, men på grunn av deres aggressive spillestil og bevegelse, forteller Mourinho.

Det er også ventet at Diego Costa blir å se i tirsdagens startoppstilling mot Porto. Den spanske landslagsspissen er ute med karantene i Premier League, men den gjelder ikke i Champions League.

Champions League-kampene kan du følge i vår livesystem, mens du kan få med deg videoklipp av de viktigste høydepunktene på vår sportsseksjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere