Gå til sidens hovedinnhold

Iwobi festet til langt på natt før Arsenals FA-cuptap

Arsène Wenger bekrefter at nigerianeren kan vente seg straff.

Arsenal-spiller Alex Iwobi (21) må tåle mer negativ oppmerksomhet i etterkant av klubbens forsmedelige 2-4-tap borte mot Nottingham Forest i FA-cupen søndag.

Ifølge The Sun var profilen oppe til 03.30 og festet med venner, før tittelforsvarer Arsenal meget overraskende røk ut av den gjeveste cupen i engelsk fotball.

Tabloidavisa presenterer en rekke bilder fra festen som skal være hentet fra et videoklipp Iwobis kamerater delte på Snapchat.

Bildene viser Iwobi og kompisene hans danse og rope klokka 02.37 engelsk tid. The Sun hevder Iwobi festet rundt en time til etter dette tidspunktet lørdag, og at flere av festdeltakerne røyket cannabis og inhalerte dinitrogenoksid, også kjent som lystgass.

Wenger varsler oppvask

- Ja, hvis dette er sant, så blir han bøtelagt. Det er ikke mulig å gå ut 48 timer før en kamp. Det er uakseptabelt. Jeg blir selvfølgelig nødt til å snakke med ham om dette stemmer eller ikke, sier Arsenal-manager Arsène Wenger, ifølge Mirror.

Wenger påpeker at festingen ikke skjedde natta før kampen som The Sun først hevdet, men at dette foregikk tidlig i morgentimene fredag.

Videoen med Iwobi og co. ble delt med den følgende påskriften: «Burde ikke Iwobi sove nå?».

Iwobi spilte hele søndagens oppgjør i Nottingham i en av The Gunners' to offensive midtbaneroller. Han var en av mange Arsenal-spillere som fikk skarp kritikk for dårlige prestasjoner i nederlaget.

Støy og naboklager

En kilde som The Sun ikke navngir insinuerer at Alex Iwobis oppladning kan ha hatt innvirkning på resultatet mot Forest.

- Kanskje festingen til Iwobi hadde noe å gjøre med dette. Han burde ikke vært oppe så seint før en storkamp, siteres kilden på.

Festen foregikk i en leilighet i londonbydelen Soho, der flere naboer skal ha klaget på det høye støynivået.

Det tilføyes i The Suns artikkel at ingenting tyder på at Iwobi brukte rusmidler. Arsenals medieavdeling har avslått å kommentere saken overfor avisa.

Les også

Her er trekningen for 4. runde i FA-cupen

Kommentarer til denne saken