RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MOTIVERT: Phil Jones mener kritikken motiverer Manchester United-spillerne.
MOTIVERT: Phil Jones mener kritikken motiverer Manchester United-spillerne. Foto: Jon Super (Ap)

Jones: – Kritikken motiverer oss

Sist oppdatert:
Phil Jones synes det er deilig å motbevise kritikerne.

Gjennom store deler av sesongen er Louis van Gaals mannskap blitt pepret med kritikk. Uke etter uke har kjenningsmelodien vært at prestasjonene ikke står i stil med de solide resultatene.

Men etter to overbevisende seirer mot rivalene Tottenham (3-0) og Liverpool (2-1) har pipen fått en annen lyd. Nå tror de fleste at United tar seg tilbake til mesterligaen etter å ha stått en sesong utenfor.

- Vi har motbevist kritikerne. Folk kan anta og spå så mye de vil, for det er opp til oss å vise at de tar feil. Vi nyter å motbevise folk, sier Phil Jones ifølge Daily Telegraph.

Manchester United ligger på fjerdeplass med åtte seriekamper igjen. Laget sikret seg fem poengs luke til Liverpool med søndagens sterke seier på Anfield. Samtidig er veien kort oppover på tabellen. Det skiller kun to poeng til byrival City på annenplass.

- Kritikk motiverer oss. Du vil alltid oppleve at noen kritiserer deg. Manchester United er en enorm klubb, og går ikke ting så bra som det skal, vil det alltid stå folk klare til å fyre løs. Vi har fått med oss kritikken, men vi er profesjonelle og går videre, sier Jones.

United står med fire strake seirer. Neste oppgave er hjemmekamp mot nedrykkstruede Aston Villa 4. april. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere