Gå til sidens hovedinnhold

José Mourinho kom med unnskyldning til Henrikh Mkhitaryan

Mkhitaryan ble byttet ut i pausen i FA-cupen, det beklager Mourinho.

Det er ikke ofte José Mourinho unnskylder seg, men nå kommer han med en unnskyldning til Henrikh Mkhitaryan, skriver Independent.

- «Mkhi» ble spilleren jeg ofret ved pause. Det er ikke ofte at jeg bytter ut spillere ved pause, så jeg beklaget overfor han, foran flere andre, sa Mourinho etter cupkampen mot Derby.

Fredag kveld møtte Manchester United motstand fra Derby i FA-cupens tredje runde. Mot Derby fikk Mkhitaryan en sjelden plass i «de røde djevlenes» startellever. Da det stod 0-0 til pause bestemte Mourinho å bytte ut Mkhitaryan, til fordel for Romelu Lukaku.

Det viste seg at byttet fra den portugisiske manageren var lurt, da Lukaku endte opp med ett mål og en målgivende i Uniteds 2-0-seier. Formsterke Jesse Lingard scoret det andre målet for hjemmelaget.

- Likte ikke avgjørelsen min

- Jeg likte ikke avgjørelsen min, han fortjente det ikke. Han spilte godt og gav en god dynamikk til laget, sa Mourinho ifølge Independent.

- Det var urettferdig å ta av Mkhitaryan og jeg fortalte ham det i pausen, uttalt Mourinho etter fredagens kamp.

Mourinhos uttalelser om armeneren har forandret seg kraftig siden november, da Mourinho kritiserte United-spilleren for å være for dårlig i flere kamper for rødtrøyene.

Dortmund-interesse

Det har versert flere rykter fra britiske medier om at armenerens dager på Old Trafford er talte. Den tidligere Dortmund-spilleren har slitt med spilletid i United-trøya. Om Mourinho unnskyldte seg ovenfor Mkhitaryan for å ikke gjøre 28-åringen misfornøyd kan bare spekuleres i.

Noen av klubbene som har vært linket til mannen som ble kåret til «Årets spiller» i Bundesliga, i 2015-2016-sesongen. Den armenske pasningspesialisten endte opp med 15 målgivende pasninger den sesongen, for Dortmund i Bundesliga. At armeneren trenger mer spilletid for å nærme seg sine tidligere prestasjoner, er det liten tvil om.

Independent melder at noen av lagene som har meldt sin interesse overfor Mkhitaryan er Serie A-laget Inter, og hans gamle lag Borussia Dortmund.

Coventry-skrell sendte Manchester United til Dubai:

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken