RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jublet dommeren for Spurs-scoring her?


DOMMERJUBEL: Hva var det dommer Mike Dean feiret?
DOMMERJUBEL: Hva var det dommer Mike Dean feiret? Foto: Glyn Kirk (Afp)
Mike Deans «målfeiring» tar av på sosiale medier.

TOTTENHAM - ASTON VILLA 3-1:

Tottenham hadde få problemer med å slå Aston Villa hjemme på White Hart Lane, mandag kveld. Til tross for at Villa hadde sin nyansatte sjef, Remi Garde på tribunen, maktet de ikke å stoppe hvittrøyene, som vant 3-1.

Det som likevel skapte mest oppstyr etter kampen, var måten dommer Mike Dean tilsynelatende «feiret» Tottenhams første scoring.

- Det er ingen som feirer mer enn dommer Mike Dean, hevder Jan Henrik Børslid i TV 2s pausesending.

LES OGSÅ: Slaktet Villa foran deres nye manager

Etter at dommeren lot Tottenham få spille videre ved å bruke fordelsparagrafen, satt Moussa Dembele ballen i mål. Da valgte Dean å vise veldig tydelig at det var fordel han hadde dømt, ved å strekke begge armene i været (noe som er tegnet på at man har dømt fordel av ballen).

Og det stoppet ikke der. Da han pekte på midtbanen for å signalisere for mål, kunne det se ut som om dommeren slo armen opp i været, og nærmest feiret både målet og sin gode dommeravgjørelse.

Se «feiringen» til dommeren her. (Ekstern lenke).

Ikke første gang
Dette er ikke første gang dommeren uttrykker sine følelser rundt sine egne dommeravgjørelser. Da Tottenham scoret etter en lignende situasjon mot Arsenal for noen år siden, «feiret» Dean på en lignende måte.

I en kamp mellom Swansea og Manchester United var det motsatte følelser som kom ut fra dommeren. Etter at Swansea misbrukte en mulighet som ble skapt av at Dean lot spillet gå videre, viste dommeren tydelig at han var oppgitt over hvor svakt utnyttet den sjansen ble.

Fortjent seier
Tottenham tok ledelsen ved Dembele allerede etter tre minutter.

Like før pause doblet unggutten Dele Alli Spurs-ledelsen med en vakker scoring.

Jordan Ayews redusering ti minutter før slutt, og et tøft Villa-press de siste minuttene var likevel ikke nok til å stjele poeng fra vertene.

I stedet satt Harry Kane inn 3-1 til vertene på overtid.

Tottenham vant til slutt 3-1.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere