Kameraten tror Ronaldo vil til England

TIL ENGLAND: Det spekuleres mye i hvor Cristiano Ronaldo kommer til å avslutte sin fotballkarriere.

TIL ENGLAND: Det spekuleres mye i hvor Cristiano Ronaldo kommer til å avslutte sin fotballkarriere. Foto: Miguel Riopa (Afp)

- Han elsker engelsk fotball, sier Jose Semedo.

29.10.15 20:43

Spekulasjonene om hvor Cristiano Ronaldo kommer til å avslutte sin fotballkarriere er mange. Portugiseren blir stadig koblet til andre klubber til tross for at han har kontrakt med Real Madrid frem til 2018.

Paris Saint-Germain og Manchester United er blant klubbene som ofte blir nevnt som potensielle kjøpere, men foreløpig virker Ronaldo å være godt fornøyd med tilværelsen i den spanske hovedstaden.

Men skal vi tro hans gode venn Jose Semedo drømmer portugiseren fortsatt om å returnere til England.

- Elsker engelsk fotball

Semedo var lagkamerat med Ronaldo i Sporting Lisboa og har i nyere tid blitt avbildet på ferie sammen med superstjernen. Nå forteller Semedo som i dag spiller for Sheffield Wednesday at han tror kameraten ønsker en retur til balløya før han legger opp.

- Han er veldig lykkelig i Real Madrid, men han elsker engelsk fotball og det engelske folket. Innerst inne, så tror jeg han ønsker å komme tilbake til England, sier Semedo til Talksport.

- Han ville ikke ha likt å avslutte karrieren uten å ha returnert til England. Han sier at han skulle ønske Real Madrid var i England, men det er ikke mulig, så jeg tror han vil avslutte karrieren i England, forklarer Sheffield Wednesday-spilleren.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Vil avslutte i Real Madrid

Ronaldo har imidlertid gitt utrykk for noe annet når han har uttalt seg om fremtiden den siste tiden.

I forbindelse med utdelingen av gullstøvelen fortalte superstjernen at han forholder seg til kontrakten med klubben i den spanske hovedstaden.

- Jeg har kontrakt her til jeg er 33 år, og som jeg har sagt mange ganger er drømmen min å avslutte karrieren med Real Madrid, sa han, ifølge The Telegraph på seremonien.

Se den nyeste episoden av Tippemagasinet her:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=E-Sg_4ekDaPN1UjY9899IeV65FjEVv-llLlPi-5nXcD6x6G21ZUvcKmCg1OIN15fClMuvxx6kzsj1dDNu_HZfd22afA3QIou&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag