RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kane sikret seieren for Tottenham


VANT: Dele Alli og Harry Kane jubler etter at sistnevnte sendte Tottenham i ledelsen mot Arsenal.
VANT: Dele Alli og Harry Kane jubler etter at sistnevnte sendte Tottenham i ledelsen mot Arsenal. Foto: Bpi/rex/shutterstock (Shutterstock)
Sist oppdatert:
Superspissen stanget inn kampens eneste mål tidlig i andreomgang.

TOTTENHAM - ARSENAL 1-0:

Harry Kane har gjort det til en vane å score mål mot Arsenal.

Lørdag ble han eneste målscorer i rivaloppgjøret mellom Tottenham og Arsenal da han stanget ballen i mål etter knappe 50 spilte minutter.

Scoringer er hans mål nummer sju i det brennhete rivaloppgjøret i Nord-London, et antall som kun er slått av Emmanuell Adebayor og hans åtte scoringer.

- Vi er veldig fornøyd med prestasjonen vår i dag. Vi hadde sjanser til å punktere kampen, men vi kjemper med alt vi har og vinner. Alltid fantastisk med en slik seier, også ser vi mot kampene som kommer fremover, sa matchvinneren etter kampen, ifølge TV 2.

Målløst før pause

I det som viste seg å bli en målløs førsteomgang, var det hjemmelaget som kom seg til de største målsjansene.

Dele Alli og Harry Kane kombinerte fint sammen etter knappe ti minutters spill, men Arsenals Shkodran Mustafi fikk stoppet Tottenham-angrepet.

Kane var også sentral da et innlegg fra Christian Eriksen fant veien til den engelske spissen. Til tross for en enorm målsjanse, klarte ikke spissen å sende ballen i mål.

Stanget Spurs i ledelsen

Etter en målfattig start på kampen, gikk det det ikke mange minuttene av den andre omgangen før Harry Kane hadde sørget for nettsus.

Kane fikk satt hodet mot et innlegg fra Ben Davies. Headingen var god, og forsvant forbi Petr Cech i Arsenal-målet.

Scoringen var Kanes sjuende mål i Nord-London-derbyet, likt med Robert Pires. Kun Emmanuel Adebayor har scoret flere, med sine åtte scoringer.

Kampen åpnet seg litt etter scoringen, og både Tottenham og Arsenal kom seg til store målsjanser. Til tross for det, evnet hverken Arsenal eller Tottenham å score flere mål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere