RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kausjonsperioden forlenget for Johnson

Adam Johnson har 12 landskamper for England og er suspendert av klubblaget Sunderland inntil utfallet at politiets etterforskning er klart.
Adam Johnson har 12 landskamper for England og er suspendert av klubblaget Sunderland inntil utfallet at politiets etterforskning er klart. Foto: Nick Potts (Pa Photos)
Politiet trenger mer tid på å etterforske saken

Sunderland-spiller Adam Johnson skulle møtt politiet onsdag som følge av anklagene om sex med en mindreårig, men 27-åringen fikk møtet utsatt i fem uker.

Årsaken er at politiet trenger mer tid på å etterforske saken. Johnson, som ble arrestert for to uker siden, må nå møtet hos politiet 23. april.

En talsmann for Durham-politiet opplyser videre at et skytevåpen som ble funnet hos Premier League-stjernen ikke krever spesiell bæretillatelse. Dermed risikerer ikke 27-åringen straffeforfølgelse som følge av at han var i besittelse av dette.

Adam Johnson har 12 landskamper for England og er suspendert av klubblaget Sunderland inntil utfallet at politiets etterforskning er klart. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere