RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Keane ønsket i Premier League

TAKKER NEI: Robbie Keane skal være ønsket av Premier League-klubber, men takker nei.
TAKKER NEI: Robbie Keane skal være ønsket av Premier League-klubber, men takker nei. Foto: Gary A. Vasquez (Reuters)
Iren skal imidlertid ikke være lysten på en retur.

Den irske spissveteranen Robbie Keane skal være ønsket av flere Premier League-klubber. 34-åringen har høflig takket nei til alle tilbud.

Keane har en meget god sesong bak seg for LA Galaxy i amerikanske Major League Soccer. Den irske veteranen bidro blant annet sterkt til at Los Angeles-klubben vant MLS-tittelen.

Den siste tiden har det vært spekulert i at 34-åringen kunne være aktuell for et låneopphold i en Premier League-klubb etter nyttår, men det blir det ingenting av.

- Jeg har blitt spurt om jeg vil på lån, mest av Premier League-klubber, men det kommer ikke til å skje. Jeg har medisinsk sett fått råd om å ta en pause, sier Keane ifølge irske Independent.

- To dager etter at jeg kom tilbake fra USA i fjor, ble jeg operert i begge akillessenene mine og trente intensivt to dager senere. Det betyr at jeg har hatt 22 måneder uten pause, så nå trenger jeg nettopp det, tilføyer han.

Keane har kontrakt med LA Galaxy i ytterligere ett år, men har ingen planer om å gi seg som fotballspiller. Han ser for seg å være aktiv i ytterligere tre-fire sesonger. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere