*Nettavisen* Sport.

Keane tar oppgjør med Scholes: - Han ga f***

HARDHAUSER: Roy Keane og Paul Scholes styrte Manchester Uniteds midtbane på 90-tallet. Keane mener Scholes vek unna medieansvaret de andre på laget delte. Foto: Rex/ted Blackbrow / Daily Mail

Mener hans tidligere lagkamerat nå stiller opp fordi han får betalt.

30.10.14 20:41

Da Paul Scholes var aktiv som spiller i Manchester United, stilte han sjelden opp i TV-intervjuer. De fleste journalister og fans tok det for gitt at midtbanespilleren var for sjenert til å gjøre det.

Det avviser tidligere lagkamerat Roy Keane i sin nye bok, «The Second half».

Etter at han la fotballskoene på hylla, har Scholes jevnlig begynt å jobbe som ekspert på TV-skjermen, og Keane tror han skjønner hvorfor.

- Folk innser ikke at Scholes kunne ha vært på TV da han var i United. Han bare ga f***. Folk trodde han var sjenert foran kamera, men han brydde seg bare ikke, sier Keane ifølge ShortList.

Iren mener hans tidligere midtbanekollega, som de andre spillerne, burde tatt sin del av ansvaret med å stille opp for pressen.

- Ingen av oss likte å gjøre intervjuer, men det var et ansvar som lå i garderoben. Vi delte på det.

Keane antyder at Scholes nå jobber i TV fordi han, i motsetning til da han var spiller, nå får godt betalt for det.

- For sjenert til å gjøre det? Han gjør det for f*** nå, gjør han ikke? Kanskje det er mer penger inne i bildet nå. Det hadde jeg sagt til ham hvis han satt foran meg.

Se Gary Neville og Paul Scholes få mediatrening som unggutter her:

HTML EMBEDNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag