RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KLAR TALE: Rio Ferdinand er tydelig på at Tottenham må gi Harry Kane en betydelig lønnsøkning dersom de skal ha en sjanse til å beholde ham.
KLAR TALE: Rio Ferdinand er tydelig på at Tottenham må gi Harry Kane en betydelig lønnsøkning dersom de skal ha en sjanse til å beholde ham. (NTB Scanpix)

Klar tale fra Ferdinand: - Legg pengene på bordet

Sist oppdatert:
Rio Ferdinand mener Tottenham kan glemme å beholde Harry Kane dersom de ikke foretar seg noe snart.

Kane har vært toppscorer i Premier League de siste sesongene og har fortsatt storspillet i Tottenham-trøya denne sesongen.

Onsdag kveld klarte Kane og Spurs et imponerende uavgjortresultat borte mot Real Madrid i gruppespillet i Champions League.

Tidligere Manchester United-stopper Rio Ferdinand tror imidlertid det er begrenset hvor lenge Tottenham får glede av Kane dersom de ikke legge pengene på bordet.

- Betal pengene

Kane skal i dag ha en ukelønn på cirka 100.000 pund, men det er ingen hemmelighet at engelskmannen trolig kunne ha tjent minst tre ganger så mye hos andre større klubber i Europa.

Nå oppfordrer Ferdinand Tottenham til å handle raskt.

- Betal pengene. Dere må beholde ham i klubben, sier Ferdinand ifølge Daily Mail.

- Dere har en superstjerne i laget, hevder den tidligere stopperkjempen.

Bekymret for de andre stjernene

Ferdinand er tydelig på at Kane kommer til å ville ha tilsvarende lønn som spillere som er på samme nivå i ligaen. Han mener også at det vil være viktig for Spurs å sikre en ny avtale med Kane for å beholde de andre stjernene i laget.

- Jeg ville vært bekymret hvis jeg ikke fikk min beste spiller til å signere. Jeg ville vært redd for å miste noen av mine andre spillere. Hva kommer Dele Alli eller Christian Eriksen til å gjøre dersom de ikke får til en ny avtale med Kane, sier Ferdinand.

Kobles til Real Madrid

Inntil videre er imidlertid Kane fortsatt Tottenham-spiller. Hans nåværende avtale med Spurs varer frem til 2022, men interesse fra større klubber vil øke presset på Tottenham til å gi Kane bedre betingelser.

Real Madrid er blant klubbene som den siste tiden har blitt koblet til Tottenham-spissen, og før tirsdagens kamp i Madrid ville ikke manager Zinedine Zidane utelukke at klubben ville forsøke seg på Kane i fremtiden.

Kane har riktignok i tidligere intervjuet gjort det klart at han ser for seg å spille i Tottenham i mange år fremover, samtidig som han trives i klubben. Han vil imidlertid ikke utelukke at han kan komme til å prøve seg i utlandet før han legger opp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere