Klar tale fra Perez om David de Gea

Real Madrid-president Florentino Perez sier Real Madrid ikke vil signere Manchester United-keeper David de Gea i januar.

Real Madrid-president Florentino Perez sier Real Madrid ikke vil signere Manchester United-keeper David de Gea i januar. Foto: Getty Images

Real Madrid vil ikke hente Manchester United-keeperen i januar.

Til tross for at den spanske storklubben ønsket å signere Manchester United-keeper David de Gea under sommerens overgangsvindu, hevder klubbpresident Florentino Perez at de ikke vil forsøke å få til en ny avtale med United i vinter.

- Vi kommer definitivt ikke til å signere De Gea i januar, sier Perez til Cadena COPE.

Gir United skylden

Real Madrid ble enig med Manchester United om en overgang på overgangsvinduets siste dag, men spanjolene fikk ikke sendt inn de nødvendige papirene før tidsfristen gikk ut, noe som førte til at overgangen gikk i vasken.

I ettertid har klubbene skyldt på hverandre for at overgangen ikke ble gjennomført, og i intervjuet med Cadena COPE er Perez fortsatt klar på at feilen lå hos Manchester United.

- Real Madrid gjorde vi alt vi kunne. Vi klarte ikke å nå fristen fordi Manchester United ikke har den nødvendige erfaringen til å takle slike ting på vinduets siste dag. Det viste seg også i fjor med Coentrao, forklarer Perez.

Manchester United skal ha vært interessert i å signere Fabio Coentrao for et år siden, men heller ikke den gangen rakk de å få til en avtale før vinduet stengte.

- Avslappet holdning

David de Gea har så langt ikke spilt for Manchester United denne sesongen. Det er imidlertid ventet at han kan være tilbake mellom stengene i helgens storoppgjør mot rival Liverpool.

Denne uken har han vært i aksjon for Spanias landslag hvor han blant annet holdt nullen mot Makedonia. Etter kampen ga han utrykk for at han ikke hadde noe i mot å returnere til Manchester.

- Jeg er fornøyd, og jeg har en avslappet holdning til det hele. Jeg kommer til å jobbe hardt for å bli enda bedre og jeg skal nyte fotballen, sa De Gea til Marca.

De Gea har kun et år igjen med kontrakten sin med Manchester United, og det er ventet at han vil signere for Real Madrid neste sommer.

Lørdagens storkamp mellom United og Liverpool kan du følge i vårt livesystem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.