*Nettavisen* Sport.

Klopp: – Vi savner Gerrard

Jürgen Klopp. Foto: Simon Cooper (Pa Photos)

Steven Gerrard forlot Liverpool før årets sesong, og midtbanestjernens tilstedeværelse er fortsatt dypt savnet på Anfield, sier manager Jürgen Klopp.

Etter Klopps lovende start som Liverpool-manager, har klubben nå to tap og én uavgjort på de tre siste seriekampene.

Entusiasmen etter at tyskeren erstattet Brendan Rodgers ser ut til å ha blitt litt dempet, men Klopp sier klubben fortsatt kan bli blant de fire beste i ligaen.

– Selvfølgelig kan vi det. Vi må jobbe hardt for hver eneste seier. Vi vet alle at det er vanskelig, men vi er forberedt på det, sier han, ifølge Sky Sports.

Mangler ledere

Etter 0-3-tapet for Watford forrige helg, er laget på 9.-plass, fem poeng bak den viktige fjerdeplassen.

Eks-kaptein Gerrard sa takk for seg etter forrige sesong, og uten ham har laget manglet en klar leder. Jordan Henderson har tatt over kapteinsbindet, men han har vært meget skadeplaget denne sesongen. Klopp innrømmer at savnet etter Gerrard er stort

– Spillerne må fylle tomrommet. Det er en stor oppgave. De må prøve selv om de er unge. Det er ingen unnskylding, jeg beskriver bare situasjonen. Det er noe vi jobber med, sier han.

Møter Leicester hjemme

Da Klopp erstattet sparkede Rodgers i oktober, begynte ryktene om Gerrards mulige retur å rulle nesten med én gang. Den tyske manageren er ikke avvisende, men sier ikke om det i tilfelle blir som spiller eller i en trenerrolle.

– Jeg er en optimistisk person, men han er under kontrakt. Det blir definitivt ikke et låneopphold nå, men vi gjør det hvis vi kan, sier han.

Gerrard spiller for MLS-klubben Los Angeles Galaxy. Han har ett år igjen av kontrakten.

Liverpool spiller hjemme mot serieleder Leicester 2. juledag. De helrøde har bare vunnet tre av åtte hjemmekamper denne sesongen, og kan bli sårbare for Leicester mange hurtige spillere. (©NTB)

Klikk på bildet for å forstørre.

Steven Gerrard i samtale med Jürgen Klopp under en Liverpool-trening i vinter. Foto: (Getty Images)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag