*Nettavisen* Sport.

Klopp demper Gerrard-spekulasjonene

COMEBACK: Mange Liverpool-fans ville nok hilst Steven Gerrard hjertelig velkommen tilbake til Merseyside. Manager Jürgen Klopp demper imidlertid forventningene. Foto: Oli Scarff (AFP)

Antyder at Steven Gerrard bare skal trene med Liverpool i noen måneder.

Det ble fart i Liverpool-fansen da avisen The Independent slapp nyheten om at Steven Gerrard var på vei tilbake til gamleklubben.

Gerrard spiller nå for LA Galaxy i Major League Soccer, men skal ifølge avisen trene med Liverpool. Det ble også hevdet at Klopp ikke har gitt opp å hente Gerrard tilbake på lån.

- Ikke noe annet

Det ble også antydet at den tidligere Liverpool-kapteinen kan få en rolle i Klopps trenerteam.

- Alt jeg kan si, er at jeg har hatt kontakt med Stevie, en telefonsamtale og noen tekstmeldinger, sa Klopp da han møtte pressen foran Liverpools bortekamp mot Rubin Kazan i europaligaen.

- Han er en legende. Hvis han er i Liverpool og ønsker å trene foran neste sesong i Los Angeles, er det absolutt ikke noe problem. Men det er ikke snakk om noe annet, sa Klopp videre.

Tyskeren har fått en fin start på Liverpool-karrieren. Laget står uten tap under Klopp.

Heavy metal

Det ble mange smil i salen da Klopp skulle svare på spørsmålet om sin forkjærlighet for det han kaller «heavy metal-fotball».

- Problemet i mitt liv er at jeg har sagt så mye dritt tidligere, og ingen glemmer det, gliste Klopp.

For noen år siden fikk han et spørsmål om Arsène Wengers fintspillende Arsenal-lag. Da svarte Klopp heller billedlig: «Han liker å ha ballen, spille ballen, pasninger. Det er som et orkester, men en stille sang. Jeg liker heavy metal». (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.