*Nettavisen* Sport.

Klopp hyller Firmino

HYLLER FIRMINO: Jürgen Klopp tror Liverpool-fansen får mye glede av brasilianeren i tiden som kommer. Foto: Simon Cooper (Pa Photos)

- En komplett spiller offensivt, mener tyskeren.

30.11.15 09:47

Brasilianske Roberto Firmino fikk et brutalt møte med engelsk fotball, men har begynt å vise hvorfor Liverpool punget ut med mer enn 300 millioner kroner i sommer. Manager Jürgen Klopp kaller ham en komplett offensiv spiller.

Klikk på bildet for å forstørre.

FINNER SEG TIL RETTE: Roberto Firmino viser sakte, men sikkert hvorfor Liverpool ønsket å hente ham til Premier League. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Under Brendan Rodgers virket Firmino usikker og veik, men etter at Klopp tok over har det begynt å løsne for brasilianeren.

- Han er en komplett spiller offensivt, og han spille i alle offensive posisjoner. Det tok ham tid å forlate Hoffenheim, som er en liten utviklingsklubb, før han gikk til Liverpool. Det er stor forskjell og han måtte få tid til å finne seg til rette, sier manageren, ifølge Sky Sports.

Firmino scoret sitt første mål i 4-1-seieren mot Manchester City, en kamp han også bidro med målgivende.

- Jeg kjente ham godt fra Tyskland, og han trengte ikke vise meg noe, for jeg visste alt om kvalitetene han har. Han er en fin gutt, og engelsken hans blir bedre, sier Klopp.

Søndag kommer Swansea på besøk til Anfield, og etter tapet for Crystal Palace på hjemmebane tidligere i november, må Liverpool vise at de kan vinne på eget gress i kamper der de er storfavoritter. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag