*Nettavisen* Sport.

Klubbene er enige om Sterling

NESTEN KLAR: Bare de personlige betingelsene gjenstår før Raheem Sterling er Manchester City-spiller. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

- Raheem Sterling til City for 600 millioner kroner.

12.07.15 20:31

Manchester City skal ha blitt enig med Liverpool om en pris på 49 millioner pund (600 millioner kroner) for Raheem Sterling.

Det meldte flere britiske medier søndag kveld.

Tidligere på dagen var det klart at Sterling ikke ble med på Liverpools turné til Asia og Australia. Resten av troppen satte seg på flyet søndag.

City har fått to bud på Sterling avslått. Han har ikke lagt skjul på at han ønsket seg vekk fra Merseyside, og forhandlingene pågikk gjennom helgen. Sterling har kontrakt med Liverpool fram til 2017.

I mai avslo han en forlengelse som innebar en lønn på om lag 1,2 millioner kroner i uka. Agenten hans gikk samtidig ut og sa at Sterling ikke kom til å underskrive en ny kontrakt om han så ble tilbudt 10 millioner kroner i uka.

20-åringen gikk glipp av starten på sesongoppkjøringen tidligere i uka, angivelig på grunn av sykdom. Han skal også ha bedt om å slippe oppkjøringsturneen.

Tidligere Liverpool-kaptein og lagkamerat Steven Gerrard kritiserte Sterling i et intervju med Sky Sports News.

– Det er litt skuffende hvor langt situasjonen har gått. Den eneste løsningen jeg kan se for ham nå er å dra, sa Gerrard.

Nå gjenstår det bare for partene å bli enige om Sterlings personlige betingelser, og den medisinske testen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.