*Nettavisen* Sport.

Klubblegende slakter Liverpool

Foto: Phil Noble (Reuters / NTB scanpix)

Andre strake uavgjort-kampen for Liverpool.

22.10.15 23:54

LIVERPOOL - RUBIN KAZAN 1-1:

Jürgen Klopp-effekten var det de fleste med Liverpool-øyne håpet på før møtet med Rubin Kazan.

Men den lot vente på seg.

Gjestene tok tidlig ledelsen, før Liverpool slo tilbake før pause, etter at Rubin Kazan hadde blitt redusert til ti mann.

Vertene burde ha vunnet kampen, men stolpen sto i veien for Christian Benteke i det han satte ballen klokkerent i treverket, drøyt ti minutter før full tid.

Klikk på bildet for å forstørre.

MISFORNØYD: Steve McManaman var meget misfornøyd med torsdagens Liverpool-innsats. Foto: John Walton (Pa Photos / NTB scanpix)

Kristisk
Etter kampen var Liverpool-legende Steve McManaman meget skuffet over hva han fikk se av sin gamleklubb.

- Liverpool burde plukke Rubin Kazan fra hverandre. De var et meget svakt lag med kun ti mann på banen, sier han ifølge BT Sport.

Klopp deler ikke bekymringen til McManaman. Etter kampen var tyskeren passe avmålt i sin karakteristikk av kampen.

- Noen ganger er det en stor fordel å spille mot ti mann. Andre ganger er det en utakknemlig jobb. Kampen i kveld var ikke noe mesterstykke, men heller ikke den verste kvelden i mitt liv, sier Klopp ifølge klubbens Twitter-konto.

Torsdagens kamp var også tyskerens første hjemmekamp som Liverpool-manager.

- Det var en varm velkomst fra fansen. Det var ett av høydepunktene for meg i kveld, oppsummerer han.

Strålende Rubin Kazan-scoring
Etter å ha presset gjestene tilbake, var det russerne som sjokkerte Anfield-publikummet.

Etter kvarteret serverte Oleg Kuzmin ballen til Marko Devich, som fra kanten av sekstenmeteren elegant plasserte ballen bort i det lengste krysset. Strøken avslutning!

Åtte minutter før pause fikk imidlertid Liverpool en alle tiders sjanse til å snu kampen, da Oleg Kuzmin ble sendt i dusjen med sitt andre gule kort.

På det påfølgende frisparket serverte Divock Origi ballen til Emre Can, som enkel skle ballen inn i nettmaskene og sørget for at lagene var like langt til pause.

Liverpool-press
Etter pause fosset Liverpool frem i angrep og produserte noen brukbare halvsjanser, mot et Kazan-lag som lå godt organisert i eget forsvar.

Etter 61 minutter burde Coutinho ha scoret for vertene, men avslutningen var svak og gikk flere meter utenfor.

Ti minutter før full tid rullet vertene opp et strålende angrep.

Ballen endte til sist opp hos Christian Benteke, som bredsidet ballen i den lengste stolpen fra kanten av sekstenmeteren.

Vertene slet med å produsere store målsjanser resten av oppgjøret, og måtte til slutt nøye seg med poengdeling mot Rubin Kazan.

Fremdeles lar Klopp-effekten vente på seg for Merseyside-klubben.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=XlN77jF2R-QRLsRGCPz_Yvn18kqAXAbNwETUgm9zhyLOIeP1v3O7yHUo5Ft2YOCpxEXThhcG6CJC2aCbiHQpdMBYMHghJGKE&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag