RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kobles til Chelsea: - Har levert overgangssøknad

VIL VEKK: John Stones skal ha levert en overgangssøknad til Everton, med et ønske om å få fullført overgangen til Chelsea.
VIL VEKK: John Stones skal ha levert en overgangssøknad til Everton, med et ønske om å få fullført overgangen til Chelsea. Foto: Andrew Yates (Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
John Stones ser ut til å nærme seg Chelsea-overgang.

I hele sommer har John Stones vært koblet med en overgang til Chelsea.

Den engelske landslagsspillere forsøker nå, i et desperat forsøk, å komme seg til londonklubben, melder flere britiske medier tirsdag.

Avslo bud
Telegraph er en av avisene som melder at Stones skal ha levert en overgangssøknad, og prøver å presse Everton til å selge ham for 30 millioner pund.

Everton skal for få dager siden ha avslått et Chelsea-bud på Stones. Budet skal ha ligget i området rundt 30 millioner pund.

Jose Mourinho skal visst nok ligge langflat etter den engelske unggutten, men Everton ha uttalt at det er helt uaktuelt å selge juvelen i dette overgangsvinduet.

Nekter å selge
Everton-manager Roberto Martinez uttalte for få dager siden at Chelsea bare kan glemme å hente Stones, og at det er altfor nære overgangsvinduets siste dag til at de kan klare å hente inn en fullgod erstatter.

- Det kommer ikke til å skje med meg i Everton, sa Martinez da.

Etter at John Terry ser ut til å bli nedprioritert hos Mourinho, etter en meget svak sesongstart, tyder det meste på at Chelsea kommer til å forsøke å hente Stones helt til slutten av overgangsvinduet.

21-åringen kom til Everton fra Barnsley i 2013, og har spilt 47 kamper for Liverpool-klubben siden den gang.

Han har også fire kamper for det engelske landslaget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere