RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Koeman: - Ronaldo hadde ikke scoret like mye i Premier League

Cristiano Ronaldo hadde fått det tøffere i Premier League enn i Spania, tror Ronald Koeman.
Cristiano Ronaldo hadde fått det tøffere i Premier League enn i Spania, tror Ronald Koeman. Foto: Giorgio Perottino (Reuters)
Southampton-sjefen mener det er hardere konkurranse i den engelske ligaen.

Southampton-manager Ronald Koeman mener at Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo hadde fått færre muligheter til å øse inn mål i England.

Koeman er i ferd med å avslutte en god debutsesong med Southampton. I et intervju med FIFAs hjemmeside slår han fast at det er for mange gode lag i Premier League til at Cristiano Ronaldo hadde kommet opp i sine eventyrlige scoringstall der.

På spørsmål om hvordan han vil sammenligne de tre ligaene han har mest erfaring fra (England, Spania og Nederland) bruker Koeman Ronaldo som eksempel.

- Det spilles aldri en enkel kamp i Premier League. Alle ved at den nederlandske ligaen er på lavere nivå, men heller ikke i Spania er det noen konkurranse sammenlignet med her. Jeg tror ikke at Ronaldo hadde klart å score 40-50 mål per sesong om han fortsatt spilte her, selv om han selvsagt er en fantastisk spiller, sier Koeman.

Ronaldo har scoret 42 mål så langt denne sesongen. I de tre foregående sesongene endte han opp med 31, 34 og 46 ligamål. Fra 2003 til 2009 spilte han for Manchester United. Portugiserens beste sesong der var 2007/08-sesongen, hvor han scoret 31 seriemål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere