Koeman med klar melding til Manchester United

FEIRET: Hvis Ronald Koeman får det som han vil, blir det flere slike scener denne sesongen.

FEIRET: Hvis Ronald Koeman får det som han vil, blir det flere slike scener denne sesongen. Foto: Chris Ison (Pa Photos / NTB scanpix)

- Dere kan bare glemme Sadio Mané.

Southampton-manager Ronald Koeman har ingen planer om å la senegalesiske Sadio Mané forlate klubben i sommerens overgangsvindu.

Britiske medier har den siste tiden rapportert at kantspilleren skal stå høyt på Manchester Uniteds ønskeliste. Interessen fra Old Trafford skal ha blitt ytterligere forsterket da spanske Pedro valgte å signere for Chelsea torsdag.

Mye tyder imidlertid på at United-manager Louis van Gaal kan se langt etter å sikre seg 23 år gamle Manés signatur.

- Vi har ikke mottatt noe bud på spilleren, sier Koeman – og tilføyer:

- Vi må leve med rykter i mediene og kanskje rundt Manchester United. Jeg vet ikke hva som skjer, for det har ikke vært noen kontakt eller noe bud. Og vi selger ikke flere spillere. Det er jeg helt klar på.

Southampton mistet blant andre Morgan Schneiderlin og Nathaniel Clyne i sommer. Førstnevnte endte i Manchester United, mens Clyne gikk til Liverpool.

- Jeg har snakket med Sadio, og jeg vil snakke med alle som må leve med slike rykter. Det vil alltid være spekulasjoner, men ingen er til salgs. Vi skal fortsette med de spillerne vi har, og det er det aller viktigste, sier Koeman.

Mané kom til Southampton fra østerrikske Salzburg i fjor. Hans første sesong i klubben endte med 32 kamper og ti mål.

Ronald Koemans mannskap har startet årets sesong med ett poeng på de to første kampene. 0-3-tapet hjemme mot Everton sist var stygt. Søndag er Watford motstander på bortebane. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.