RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kritiserer Wenger: - Det er arrogant

FÅR KRITIKK: Arsene Wenger får høre det av Sky Sports eksperter.
FÅR KRITIKK: Arsene Wenger får høre det av Sky Sports eksperter. (Getty Images)
Engelske fotballekspertene mener Arsene Wenger må handle før overgangsvinduet stenger.

Arsenal-manager Arsene Wenger må tåle mye kritikk fra fotballekspertene Gary Neville, Thierry Henry og Jamie Carragher.

De tre ekspertene var alle kritiske til jobben franskmannen har gjort på overgangsmarkedet de siste årene da de stilte opp på Sky Sports i forbindelse med mandagens kamp mellom Arsenal og Liverpool.

- Må handle
Nå mener de, ifølge Daily Mail, at Arsenal må hente flere spillere før overgangsvinduet stenger om en uke. I hvert fall hvis de fortsatt skal ha håp om å kjempe om seriegullet denne sesongen.

- De trenger en på topp og en sentral midtbanespiller. Det har vi sagt siden starten av sesongen, sier Henry etter at Arsenal spilte 0-0 mot Liverpool.

Den tidligere storscoreren får støtte av ekspertkollega Jamie Carragher, som ikke kan forstå hvorfor Wenger ikke har løst problemet tidligere.

- Arsenal er så nære, men de har bare signert Petr Cech som er en stor forbedring i mål. Hvorfor har han ikke kjøpt en sentral midtbanespiller? Vi sier at dette blir en viktig uke, men han har hatt dette problemet i tre år. Det er ikke sånn at han plutselig våkner opp i morgen og sier «jeg vil ha denne spilleren», sier tidligere Liverpool-stjerne Jamie Carragher.

- Arrogant
Tidligere Manchester United-back Gary Neville går enda lenger i sin kritikk av Wengers overgangspolitikk.

- Jeg synes det er arrogant. Jeg gjør virkelig det.

- Jeg kan bare ikke forstå hvorfor han ikke vil signere spillere som kan hjelpe disse unge talentene til å vinne ligaen, sier Neville som mener Wenger aldri har klart å hente en erstatter til Patrick Vieira.

Etter mandagens 0-0 kamp hjemme mot Liverpool, ligger Arsenal nå på en 9. plass med fire poeng etter tre kamper. Laget møter Newcastle borte i neste seriekamp.

Så gjenstår det å se om Wenger henter inn noen forsterkninger før overgangsvinduet stenger 1. september klokken 18 norsk tid.

Overgangsvinduet kan du følge direkte her.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere