RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
BESKJED TIL FANSEN: Jose Mourinho kommer med en klar oppfordring til Manchester United-supporterne før søndagens oppgjør mot Liverpool.
BESKJED TIL FANSEN: Jose Mourinho kommer med en klar oppfordring til Manchester United-supporterne før søndagens oppgjør mot Liverpool. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Kritisk Mourinho til United-fansen: - Ikke bra nok

Sist oppdatert:
Manchester United-manager Jose Mourinho kommer med en klar oppfordring til lagets supportere før kampen mot Liverpool.

De rødkledde fra Manchester hadde en varierende høst på banen, men har den siste tiden hevet seg betraktelig og er for fullt med i kampen om en topp fire-plassering i Premier League.

Men portugiseren var ikke fornøyd med det han fikk se av egne spillere da United slo Hull 2-0 i den første semifinalekampen i ligacupen tirsdag kveld.

Søndag får Manchester United besøk av Jürgen Klopp og Liverpool i den 21. runden av Premier League - en kamp som blir svært viktig for begge lag.

Kritisk Mourinho

Nå kommer Mourinho med kritikk mot seg selv, egne spillere og supportere.

- Spillerne må forbedre seg, jeg må forbedre meg, og jeg beklager å måtte si det, men fansen må forbedre seg til en stor kamp på søndagen. Vår opptreden var nok til å vinne (mot Hull), men vi må heve oss til søndagens kamp, sier Mourinho til The Telegraph.

United var det beste laget mot Hull, men spilte ingen stor kamp på Old Trafford tirsdag.

Juan Mata sørget for 1-0 etter 55 minutter, før Maroune Fellaini sørget for at sluttresultatet ble 2-0 etter å ha headet ballen i mål tre minutter før full tid.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

HÅPER PÅ BEDRING: Jose Mourinho håper at både spillerne og fansen hever seg til Manchester Uniteds neste oppgjør mot Liverpool.

Oppfordring til fansen

Selv om Mourinho også uttaler seg noe kritisk til fansen etter tirsdagens oppgjør, passer han også på å gi dem ros. 

- Jeg synes alltid at det er vi som er ansvarlig for fansens deltakelse i kamper. Det er vårt ansvar. Hvis vi spiller bra, entusiastisk, kommer fansen på banen og løfter oss, forteller Mourinho.

- Når vi ikke spiller så bra, er det normalt at fansen slapper mer av. Vi har utrolige supportere, jeg kan bare si positive ting om dem, spesielt fordi man kan se de ekte supporterne når det ikke går så bra. Og da det ikke gikk så bra med oss, hadde vi utrolige fans som støttet og løftet oss, forklarer portugiseren.

Likevel har han en klar beskjed til supporterne som har tenkt seg til Old Trafford på søndag.

- Vi har absolutt utrolige fans, men jeg føler at søndagens kamp er et spesielt oppgjør for oss og for Manchester United-supporterne. Så min oppfordring er å ikke ta dette som en tur til teateret, men kom for å spille, kom og spill med oss, sier Mourinho.

Oppgjøret mellom Manchester United og Liverpool har avspark søndag klokken 17.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere