RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lacazette kritiserer Lyon-sjefen

JAKTES AV STORKLUBBER: Flere europeiske storklubber skal ha vist interesse for Lyon-spiss Alexandre Lacazette.
JAKTES AV STORKLUBBER: Flere europeiske storklubber skal ha vist interesse for Lyon-spiss Alexandre Lacazette. Foto: Francois Lenoir (Reuters)
Lyon-spissen skal være på ønskelisten til flere Premier League-klubber.

En rekke europeiske storklubber som Chelsea, Arsenal og Liverpool skal ha jaktet signaturen til Alexandre Lacazette (24) under sommerens overgangsvindu.

Det hele endte imidlertid med at Lyon-spissen signerte en ny kontrakt med Ligue 1-klubben og han ble værende i Frankrike.

Men til tross for at han signerte en ny avtale, avslører Lacazette til franske L'Equipe at han på ingen måte er fornøyd med måten det hele skjedde på.

- Såret

Klubbpresident i Lyon, Jean Michel Aulas, valgte nemlig å gå ut offentlig med nyheten om at de hadde tilbudt Lacazette en avtale som ville gjøre han til klubbens best betalte spiller.

Lyon-spissen sier han er skuffet over måten klubben gikk frem på.

- Det såret meg. Jeg synes at det er en passende beskrivelse. Når man er en unggutt i klubben og i byen, og man egentlig aldri har oppført seg dårlig på noen som helst måte, for så å bli behandlet på den måten, ja, da er det sårende, sier Lacazette til L'Equipe.

Jaktes av storklubber

24-åringen scoret hele 27 ganger for Lyon i Ligue 1 forrige sesong, noe som gjorde han til ligaens toppscorer.

Så langt denne sesongen har det kun blitt ett mål på seks kamper for spissen. Likevel er det ventet at flere vil prøve å sikre seg spissen i fremtidige overgangsvinduer.

En rekke engelske medier hevder at Liverpool, Chelsea og Arsenal fortsatt følger Lacazettes situasjon i klubben nøye.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere