RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TVILER PÅ VENNLIG MOTTAKELSE: Adam Lallana tviler på at han blir tatt godt imot av Southampton-fansen når han returnerer til St. Marys søndag.
TVILER PÅ VENNLIG MOTTAKELSE: Adam Lallana tviler på at han blir tatt godt imot av Southampton-fansen når han returnerer til St. Marys søndag. Foto: Paul Ellis (Afp)

Lallana: - Jeg er ikke så dum

Liverpool-spilleren vet at han neppe får noen hyggelig mottakelse søndag.

Adam Lallana innser at måten han forlot Southampton på neppe kvalifiserer til heltemottakelse når han søndag vender tilbake til St. Marys.

Midtbanespilleren ble hentet til Liverpool før årets sesong. Anfield-klubben la over en kvart milliard norske kroner på bordet for å sikre seg den engelske landslagsmannen.

Lallana, som spilte 12 år i Southampton før overgangen til Merseyside, avviser at han selv tvang fram overgangen ved å gi sin tidligere arbeidsgiver et ultimatum. Samtidig innser han at hjemmefansen på St. Marys neppe vil omfavne ham søndag.

- Jeg er ikke dum nok til å tro at måten jeg reiste fra klubben ikke ga enkelte en vond smak i munnen, sier Lallana til BBC.

Vil fortelle sannheten

- Jeg angrer på måten jeg dro på, og jeg angrer deler av det som skjedde. Det ble stygt, tilføyer Liverpool-spilleren – som også kaller exiten fra gamleklubben for trist.

26-åringen vil gjerne fortelle sin versjon av det som skjedde. – Det som er sant, er at jeg viste om Liverpools interesse og at de hadde lagt inn et bud. Da sa jeg til klubben at det var mitt ønske at de fremforhandlet en overgangssum, sånn at jeg kunne komme meg videre, sier han.

Lallana understreker samtidig at han ikke framla ønsket sitt som et ultimatum.

– Ikke et eneste sekund sa jeg at jeg ikke ville spille for klubben igjen. Samtidig er jeg mann nok til å si at det var mitt ønske, og at jeg ønsket meg videre i karrieren, sier midtbanespilleren.

Håper på støtte

Så langt denne sesongen har gamleklubben levert bedre resultater enn Liverpool. Foran søndagens kamp ligger Southampton på fjerdeplass på tabellen, mens de røde fra Anfield er nummer sju.

Lallana håper fansen husker noen av de gode øyeblikkene han hadde i klubben.

– Dypt inne i meg håper jeg supporterne verdsetter tiden vi hadde sammen. Jeg savner fansen og de gode stundene vi hadde sammen. Selvfølgelig gjør jeg det, sier han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere