RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SCORET IGJEN: Erik Lamela kunne glede seg for nok en scoring for Tottenham torsdag kveld.
SCORET IGJEN: Erik Lamela kunne glede seg for nok en scoring for Tottenham torsdag kveld. Foto: Julian Finney (Getty Images)

Lamela markerte seg igjen for Tottenham

Sist oppdatert:
Argentineren scoret i andre kamp på rad for Spurs.

MONACO - SPURS 1-1:

Det var mange Tottenham-supportere som hadde avskrevet Erik Lamela, men den siste uken har argentineren vist seg å være gull verdt for Spurs.

Lørdag ble han kåret til banens beste da London-laget slo Manchester City 4-1 på White Hart Lane, og torsdag kveld markerte han seg igjen da Tottenham spilte 1-1 borte mot Monaco i Europa League.

Ryktene i sommer ville ha det til at Tottenham-styreformann Daniel Levy stod klar til å gi slipp på Lamela, men hovedtrener Mauricio Pochettino satte foten ned.

Det er han nok glad for nå. Den siste tiden har unggutten vist glimt av den spilleren man så i Roma før Tottenham hentet ham til London.

Torsdag kveld sendte han Spurs opp i ledelsen borte mot Monaco etter 35 minutter. Gjestene hadde da presset Ligue 1-klubben i starten av kampen og tok en fortjent ledelse.

I andreomgang var det imidlertid Monaco som var det beste laget, og da 81 minutter var spilt stanget Stephan El Shaarawy inn en fortjent utligning for hjemmelaget.

Dermed endte det 1-1 i Monaco torsdag kveld.

Tottenham leder likevel gruppe J med deres fire poeng ettersom Qarabag slo Anderlecht 1-0.

Se siste episode av Tippemagasinet under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere