RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MAN UP: Frank Lampard mener Gareth Bale må slutte å tenke så mye. City-spilleren aner en liten konflikt mellom waliseren og Cristiano Ronaldo.
MAN UP: Frank Lampard mener Gareth Bale må slutte å tenke så mye. City-spilleren aner en liten konflikt mellom waliseren og Cristiano Ronaldo. Foto: Dennis Grombkowski

Lampard tar et oppgjør med Bale

Sist oppdatert:
- Ikke vær så snill gutt.

Gareth Bale er inne i en tøff periode i sin Real Madrid-karriere. Waliseren nærmer seg en måned uten scoring og har opplevd piping fra tribunen og kritikk fra spansk presse den siste tiden.

Til tross for at Real Madrid skaffet seg et glitrende utgangspunkt til å ta seg videre til kvartfinalen i Champions League, med 2-0 borte mot Schalke 04 onsdag, var Bales formdupp et tema etter kampen.

KLAR TALE: Ikke vær så snill gutt, sier Frank Lampard til Gareth Bale.

- Ikke vær snill gutt
Manchester City-spiller Frank Lampard mener Bale er nødt til å bli tøffere og være litt mindre snill gutt.

- Jeg får følelsen av at han er en snill gutt. Det er også litt egoisme der, og det bør han ha med tanke på hva han har oppnådd, men det kan virker som det er øyeblikk der han tenker "skal jeg gå for mål eller skal jeg lete etter en annen løsning i tilfelle jeg blir kritisert", sa Lampard til Sky Sports etter kampen.

Den tidligere Chelsea-spilleren håper Bale kvitter seg med de tankene så fort som mulig, dersom de eksisterer.

- Jeg håper det forsvinner veldig fort, ellers vil det være noe som påvirker ham. 

Den siste tiden har det ved enkelte tilfeller sett ut som Cristiano Ronaldo irriterer seg over Bale når waliseren går for skudd i stedet for å spille ballen til ham.

- Hvis han vet ett tilfelle velger ikke å spille til Ronaldo, og det går dårlig, publikum begynner å pipe, så vil det bare være ødeleggende for laget og begge spillerne. Jeg skulle gjerne like å se Cristiano gå ut og si at det ikke er noe problem mellom de to fordi han er virkelig sjefen, mener Lampard.

KJENNER SEG IGJEN: Thierry Henry.

Henry kjenner seg igjen
Thierry Henry mener at Bale, til tross for hans ti mål i La Liga denne sesongen, må finne balansen mellom å gjøre det selv og se etter lagkameraten.

- Man kan ikke gjøre alle fornøyde. Du må styre det selv og gjøre det som er mest fornuftig i øyeblikket. Jeg vet ikke om han prøver å overkompensere, men vi har alle vært i en posisjon der man må fore den store spilleren på laget.

- Jeg måtte gjøre det med Sonny Anderson i Monaco, og jeg fikk høre det hvis jeg ikke ga ham ballen. Bale er ute etter å assistere Ronaldo, og han gjorde det samme mot Deportivo nylig, mer Henry.

Real Madrid leder La Liga ett poeng foran Barcelona og har nå altså halvannet bein i Champions Leagues kvartfinaler.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere