RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Landslagsstjerne kidnappet og truet med henrettelse - alt var bare en TV-spøk

SPØK: Madjid Bougherra ble utsatt for en bisarr TV-spøk i hjemlandet Algerie.
SPØK: Madjid Bougherra ble utsatt for en bisarr TV-spøk i hjemlandet Algerie. Foto: Gabriel Bouys (Afp)
Sist oppdatert:
Den algeriske landslagsspilleren i fotball, Madjid Bougherra, ble lurt av algerisk TV.

Daily Mail kan onsdag melde om en såkalt «TV-prank» litt utenom det vanlige. Algeries landslagsspiller, Madjid Bougherra, ble nemlig utsatt for en mildt sagt sjokkerende spøk i forbindelse med TV-programmet Camera Cache på algerisk TV.

Bougherra satt på en kafé sammen med noen venner da armerte ekstremister stormet inn på kaféen og og holdt en pistol rettet mot fotballspilleren.

Alle kundene ble tvunget inn i et skap, før det ble bundet bind for øynene deres, og de ble fraktet ut i ørkenen. I ørkenen må personene knele ned i sanden, og vente på å bli skutt, før spøken til slutt avsløres.

Spøken kommer bare drøye to år etter den kjente gisselsaken i Algerie, hvor 40 vestlige ofre ble henrettet i et terrorangrep mot en av Statoils gassanlegg. Fem av de drepte var norske statsborgere.

Bougherra sparker fotball i klubben Dibba Al-Fujairah. Han har tidligere spilt både Champions League for Rangers og Premier League for Charlton.

Han har 70 landskamper og fire mål for Algerie.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere