RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Legger seg flat etter Keane-kritikk

TAR SELVKRITIKK: Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain har lært av Neymar-feilen. Foto: John Walton / Pa Photos
TAR SELVKRITIKK: Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain har lært av Neymar-feilen. Foto: John Walton / Pa Photos
Sist oppdatert:
Alex Oxlade-Chamberlain (20) ble filmet på et uheldig tidspunkt.

Da Oxlade-Chamberlain og England spilte 2-2 mot Brasil forrige sommer, ble Arsenal-spilleren filmet mens han ba Brasil-stjerne Neymar om å få drakten hans.

Ikke en uvanlig hendelse i en landskamp, men problemet til Oxlade-Chamberlain er at forespørselen kom underveis i kampen.

Fikk Keane-slakt
Det førte til krass kritikk fra blant andre Roy Keane.

- Etter kampen er slutt, er det ikke et problem. Men underveis i kampen, når man skal konsentrere seg om å spille, kan man ikke uroe seg for hvilken drakt man får etterpå. Man bygger sitt eget rykte, og fra meg er det et klart «nei» å spørre om en annen spillers drakt mens kampen er i gang, sa Keane den gangen.

- Prøvde å gjøre det diskret
Nå forteller Oxlade-Chamberlain for første gang om hans egen opplevelse av episoden. På en pressekonferanse i forbindelse med Englands privatlandskamp mot Danmark onsdag, legger han seg paddeflat.

- Det stemmer at jeg spurte Neymar om drakten underveis i kampen. Roy Keane slaktet meg for det. Jeg prøvde å gjøre det diskret, men kameraet zoomet inn på meg akkurat i det jeg spurte. Men jeg er enig med Roy, det er ikke måten å gjøre det på. Jeg må bare legge meg flat, sier Arsenal-spilleren ifølge London Evening Standard.

- Gjorde meg sulten
Oxlade-Chamberlain er tilbake i spill etter fem måneder på sidelinjen med skade.

Han forteller at det ikke bare er dårlige minner fra kampen mot Brasil i 2013. 20-åringen scoret nemlig et flott mål da England spilte 2-2 mot VM-vertene på Maracana, og det hjalp ham under den tunge skadeperioden.

- Øyeblikk som det er fint å se tilbake på når man er ute med skade. Jeg har gjenopplevd det flere ganger. Hele Rio-opplevelsen gjorde meg sulten på mer, sier han.

Det er gode nyheter for landslagssjef Roy Hodgson snaut fire måneder før VM sparkes i gang.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere