*Nettavisen* Sport.

Leicester scoret to mål mot City på fem minutter

HERJER: Leicesters Jamie Vardy scoret lagets tredje mål mot Manchester City etter 20 minutter spill. Foto: Darren Staples (Reuters)

Leicester sjokkerte Pep Guardiolas mannskap i åpningsminuttene.

10.12.16 20:38

LEICESTER - MANCHESTER CITY 4-2:

Det var vanskelig å tro sine egne øyne da det sto 2-0 til Leicester allerede etter fem minutters spill på King Power Stadium lørdag kveld.

Først ble Jamie Vardy ble spilt flott igjennom forsvarsleddet til City og kom alene med Bravo. Spissen gjorde ingen feil og satte ballen forbi sisteskansen da det sto tre minutter på kampuret.

Med det avsluttet han også sin 741 minutter lange måltørken.

Leicester fortsatte storspillet og to minutter etter det første målet smalt det igjen fra hjemmelaget. Islam Slimani la ballen tilrette for Andy King i mellomrommet før sistnevnte klinket ballen opp i det venstre hjørnet.

En eventyrlig start for Leicester. En marerittstart for gjestene fra Manchester. Dette var faktisk første gang på ti år at Manchester City har sluppet inn to mål i løpet av de første fem minuttene av en Premier League-kamp, ifølge statistikkbyrået Opta.

Bedre ble det ikke for City da vertene vartet opp med en herlig kontring. Riyad Mahrez fikk ballen i beina, før han spilte den igjennom til Vary som igjen kom alene med Bravo. Spissen rundet målvakten før han enkelt kunne sette ballen i det åpne målet.

- Det er bare å ta av seg hatten! For et spill av Leicester, utbrøt TV 2-kommentator Jørgen Klem i det hjemmelaget gikk opp til 3-0.

Oppgjøret endte til slutt 4-2. Her kan du lese alt om kampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag