Det tyske supertalentet Leroy Sané er klar for Manchester City.

Det bekrefter Premier League-klubben på sine nettsider.

- Overbevist av Pep

Sané har skrevet under på en femårskontrakt og får draktnummer 19 på Etihad Stadium.

- Det føles veldig bra. Jeg er glad for å være her og glad for at alt gikk i orden. Nå kan jeg slå meg til ro i Manchester og spille for City, sier Sané.

- En av grunnene til at jeg kom til City, er Pep Guardiola. Han overbeviste meg til å komme hit og at jeg kan fortsette å gjøre framgang. Jeg vet at jeg vil lære masse under ham og at jeg kan ta neste steg i karrieren min.

Guardiola er godt fornøyd med å ha sikret seg stortalentet.

- Han er et spesielt talent og en spennende spiller jeg tror supporterne våre vil like å se i aksjon. Han har god teknikk, er komfortabel med ball, og det er mye å beundre med måten han spiller fotball på, sier Guardiola.

Kjent fra Tyskland

Ifølge The Telegraph koster tyskeren 37 millioner pund.

20-åringen kommer fra Bundesliga-klubben Schalke, hvor han har spilt seg til fast plass på førstelaget de siste to sesongene.

Manchester City-manager Pep Guardiola har ikke lagt skjul på sin beundring for høyrekanten og bør kjenne ungguttens kvaliteter godt etter å ha tilbrakt tre sesonger i Tyskland med Bayern München.

Spilte i EM

Sané var en del av den tyske landslagstroppen i sommerens EM, og kom på banen én gang i mesterskapet: Som innbytter i semifinaletapet mot Frankrike.

Det var fjerde opptreden for angrepsspilleren på landslaget.

Leroy Sané blir Citys fjerde signering denne sommeren. Fra før har klubben hentet Ilkay Gündogan, Nolito og Oleksandr Zinsjenko.