Lisa (15) fridde til van Persie og fikk svar

FRIDDE: Lisa (15) fra Norge fridde til Robin van Persie og fikk svar fra United-stjernen.

FRIDDE: Lisa (15) fra Norge fridde til Robin van Persie og fikk svar fra United-stjernen.

- Det var helt utrolig, sier United-supporteren.

15 år gamle Lisa Nordahl fra Haugesund er Manchester United-fan på sin hals og har Robin van Persie som sin favorittspiller.

I starten av denne uken inviterte nederlenderen sine fans til å sende inn spørsmål som han svarte på i en videosekvens. Svarene ble lagt ut på 31-åringens Facebook-side.

Lisa benyttet sjansen til å sende inn et spørsmål, men hadde på ingen måte ventet at hun skulle få svar.

«Will you marry me?» skrev hun og sendte spørsmålet av gårde.

- Jeg er blodfan av ham. Han er 31 år, men ser utrolig bra ut. Dessuten er han jo en fantastisk fotballspiller. Jeg skal møte ham en gang, om jeg så må bryte meg inn i huset hans, sier Lisa til Haugesund Avis.

Lisa hadde nesten glemt at hun hadde sendt inn spørsmålet da en kompis ringte henne og fortalte at spørsmålet hennes var plukket ut som ett av fem som ble besvart. Nesten 20.000 spørsmål ble sendt inn.

- Det var helt utrolig! Han sa selvsagt at han ikke kunne og sånt, men han smilte og lo av spørsmålet. Og hele navnet mitt sto på skjermen. Det var som en drøm, sier hun.

Noe giftermål blir det imidlertid ikke.

- Jeg er lykkelig gift, men jeg håper du finner personen som er perfekt for deg - noen som meg. Jeg vet det er veldig vanskelig, men jeg ønsker deg alt det beste, svarte United-spissen etterfulgt av en god latter.

I og med at drømmemannen fremdeles er opptatt, sikter Lisa seg nå inn på Gareth Bale eller Adnan Januzaj. I kommentarfeltet på saken avslører hun også at Martin Ødegaard kunne være interessant.

HTML EMBED
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.