RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
DYRT: Det blir dyrt å gå på Liverpool-kamp på lørdag.
DYRT: Det blir dyrt å gå på Liverpool-kamp på lørdag. Foto: Eddie Keogh (Reuters)

Liverpool-billetter selges for 24.000 kroner

Prisen for å se Steven Gerrrards siste Anfield-kamp flyr til himmels.

Lørdag spiller Steven Gerrard sin aller siste hjemmekamp på Anfield. Liverpool-kapteinen har allerede signert for LA Galaxy for neste sesong.

Har du ikke skaffet deg billetter til kampen mot Crystal Palace, enda? Da må du enten betale blodpris, eller blir hjemme.

ticketbis.net, selges nemlig helt vanlige billetter for opp mot 2.000 pund per billett. Det tilsvarer omtrent 24.000 norske kroner.

Kampen mellom Liverpool og Crystal Palace er regnet som en kategori-C-kamp. Det betyr at billettene, når de selges fra klubben, har et pristak på 49 pund. Det er omkring 600 norske kroner.

Altså må du ut med nærmere 40 ganger opprinnelig pris for billettene.

Planene klare
Liverpool har allerede lagt planer for Gerrards store dag, skriver Daily Mail.

Ifølge den britiske avisen, skal de andre spillerne stå æresvakt for Gerrard før kampen. Det vil også være tidligere Liverpool-spillere til stede for dette. The Kop vil også være med på feiringen av sin kaptein, og planlegger et stort mosaikk.

Gerrards tre døtre, Lilly-Ella, Lexie og Lourdes skal være maskoter for klubben denne dagen.

Skuffende sesong
Lørdagens kamp har antegeligvis ingen betydning for Liverpools sesong. Bare vill teori kan gjøre at klubben havner på fjerdeplass, og sikrer Champions League-billett.

Manchester United ligger nemlig seks poeng foran sine rivaler, med to kamper igjen av sesongen. I tillegg har Louis van Gaals menn 14 mål å gå på i målforskjell.

Steven Gerrards siste sesong har vært fyllt av skuffelse på skuffelse. Laget klarte bare nesten å nå finale i både FA cup og Ligacup. De røk ut i semifinalen i begge cupene. Laget skuffet også stort i både Champions League og Europaligaen, og røk ut tidlig.

Når også fjerdeplassen i ligaen ryker, får ikke Gerrard den avslutningen på sesongen som han drømte om. Da blir kanskje avslutningskampen mot Crystal Palace et lite høydepunkt som kapteinen kan ta med seg som minne når han fortsetter karrieren i USA.

Kampen starter klokken 18.30 norsk tid.

(Norske priser er regnet ut i DNBs valutakalkulator.)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere