RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DYR: Danny Ings kan bli mye dyrere enn først antatt.
DYR: Danny Ings kan bli mye dyrere enn først antatt. Foto: Phil Noble (Reuters)

Liverpool kan måtte betale «dobbel pris» for Ings

Klubben risikerer å måtte betale mer for Danny Ings etter at spissen ble tatt inn i England-varmen.

Den engelske avisen Telegraph skriver at Liverpool står i fare for å måtte betale over 10 millioner pund dersom landslagssjef Roy Hodgson gir Ings England-debuten mot Litauen mandag kveld.

23 år gamle Ings ble hentet fra Burnley i sommer, men en uavhengig nemnd skal fastsette prisen på angriperen. Det er ventet at Ings får en plass på benken når England spiller borte i Vilnius mandag.

Danny Ings har scoret tre mål på åtte kamper for sin nye klubb. Tottenham skal ha lagt inn et bud på 11 millioner pund for Ings i mai. Det gjør at Burnley håper å få mye mer enn de 6 millionene med pund som Liverpool ser for seg.

Burnley vil hevde at angriperen allerede er etablert i Premier League etter en god sesong for Turf Moor-laget i fjor. Med landskamper for England håper klubben at prisen øker ytterligere, skal en tro Telegraph. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere