Liverpool-legende mener John Terry driver «valgjuks»

NOMINERT: Philippe Coutinho får John Terrys stemme som årets spiller.

NOMINERT: Philippe Coutinho får John Terrys stemme som årets spiller.

Men Jamie Carragher innrømmer å ha gjort det samme selv.

18.04.15 13:21

Tidligere i år innrømmet John Terry at han valgte Philippe Coutinho som sitt valg til årets spiller i Premier League. Det skapte reaksjoner, da Coutinho, til tross for en god sesong, muligens ikke har imponert like mye som et par av de andre nominerte til prisen.

I sin egen Daily Mail-spalte, hevder Jamie Carragher at Terry sin stemme garantert var taktisk, for at hans egen lagkamerat, Eden Hazard skal vinne prisen.

Tror på Hazard
Carragher skriver at han tror og håper Hazard vinner prisen, men at det vil ha vært mye taktikk inne i bildet, når en vinner kåres.

Ettersom man ikke kan velge en lagkamerat, falt valget til Terry på Coutinho, slik at de to andre favorittene, David de Gea og Harry Kane skulle få færre stemmer. Carragher dette er utbredt blant kapteinene, og ikke noe nytt som Terry har funnet opp.

LES OGSÅ: Disse kan bli årets spiller i Premier League

Gjorde det samme i 2006
Liverpool-spilleren innrømmer til og med at han gjorde akkurat det samme i 2006, da Steven Gerrard vant prisen. Han sa den gang klart fra til alle rundt seg om at de ikke skulle stemme på Thierry Henry eller Frank Lampard. Det gjorde de heller ikke, og Gerrard vant prisen.

Om det er juks eller ikke, vil ikke Carragher uttale seg om, men han sier at det er slik det gjøres i alle garderober i hele England, så det er en del av gamet.

De nominerte til årets spiller er:

* Harry Kane, Tottenham

* Philippe Coutinho, Liverpool

* Eden Hazard, Chelsea

* Diego Costa, Chelsea

* David de Gea, Manchester United

* Alexis Sanchez, Arsenal

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.