RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool-manageren refser dommerne

REFSER DOMMEREN: Brendan Rodgers er meget misfornøyd med et par av dommeravgjørelsene mot Chelsea.
REFSER DOMMEREN: Brendan Rodgers er meget misfornøyd med et par av dommeravgjørelsene mot Chelsea. Foto: Paul Ellis (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Brendan Rodgers ikke imponert over dommernes prestasjoner.

Lørdag tapte Liverpool 1-2 hjemme mot serieleder Chelsea.

Vertene tok tidlig ledelsen ved Emre Can, men londonlaget snudde kampen og vant 2-1.

Ved Chelseas utlikningsmål måtte man ta i brud mållinjeteknologien for å se at ballen var over streken, og Rodgers er fornøyd med hvordan teknologien fungerer, men er ikke videre imponert over dommernes prestasjoner ved et par andre hendelser i oppgjøret.

Straffespark?
Minutter før full tid fikk Steven Gerrard ballen på sekstenmeteren. Midtbanespilleren banket til på halv volley, og Chelsea-forsvarer Gary Cahill brukte armen for å stoppe ballen.

Dommeren valgte å vinke spillet videre, en beslutning Rodgers er meget skuffet over.

- Teknologien som har kommet har vært fantastisk. Noen ganger går det for deg, andre ganger i mot, forteller Rodgers ifølge Sky Sports etter kampen, før han går til angrep på dommeren angående straffesituasjonen.

PROTESTERTE: Steven Gerrard protesterte heftig på dommerens avgjørelse om å ikke blåse straffespark til Liverpool.


- Det er utrolig skuffende for oss at det var en stor avgjørelse som gikk i mot oss. Det var en klar hands, og den må han (dommeren) få med seg! fortsetter Liverpool-manageren.

- Han burde sett den
Liverpool-spillerne protesterte heftig i etterkant av hendelsen, og videobilder viser at Cahill brukte armen for å stoppe ballen.

Det diskuteres heftig på sosiale medier om Chelsea-spilleren med vilje brukte armen for å hindre baklengsmål, og Rodgers føler at laget hans ble snytt for et viktig poeng.

- Når vi ikke fikk mål fra åpent spill, så burde vi fått et fra straffemerket. Dommeren hadde meget god utsikt til situasjonen, men han burde kanskje ha fått litt hjelp av linjemannen, fortsetter han.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere