Liverpool reddet seg videre i FA-cupen

SNUDDE KAMPEN: Liverpools Adam Lallana satte inn 2-1-scoringen og sørget for at laget tok seg videre i FA-cupen.

SNUDDE KAMPEN: Liverpools Adam Lallana satte inn 2-1-scoringen og sørget for at laget tok seg videre i FA-cupen. Foto: Matt Dunham (Ap)

Lå under mot Crystal Palace.

14.02.15 21:11

CRYSTAL PALACE - LIVERPOOL 1-2:

Det var vertene som tok ledelsen hjemme mot Liverpool i den femte runden av FA-cupen lørdag kveld.

Fraizer Campbell sto for hjemmelagets scoring, men ledelsen til Crystal Palace holdt bare til pause.

For etter hvilen dundret Daniel Sturridge ballen i mål på hel volley på vakkert vis. Snaue ti minutter senere var snuopperasjonen et faktum.

Crystal Palace-målvakt Julian Speroni, som sto en meget god kamp, måtte gi retur på en vrient skudd fra Mario Ballotelli. Adam Lallana var først på returen og kunne bredside ballen i mål fra rundt syv meter.

Dermed er Liverpool videre til kvartfinalen i FA-cupen.

– Vi var gode etter at vi scoret. Vi hadde 15 skudd mot mål i første omgang, men vi var ikke aggressive nok, fortalte Liverpool-manager Brendan Rodgers etter seieren.

Tok føringen
Liverpool hadde flest sjanser og styrte spillet i den første omgangen på Selhurst Park, men det hjelper lite når det er scoringer som teller.

For 15 minutter ut i kampen bokset Mignolet ballen ut i feltet, etter at Gayle hadde kriget seg igjennom forsvarsrekken til Liverpool. Lærkula ramlet ned i beina på Campbell, som enkelt kunne bredside ballen forbi Liverpools sisteskanse.

Snudde kampen
Gjestene var nok ikke fornøyde med den første omgangen mot Crystal Palace, men Jordan Henderson og Daniel Sturridge sørget for at den andre omgangen startet på vakkert vis.

Førstnevnte fikk ballen i mellomrommet, vendte opp før han fikk loppet ballen i bakrom til Sturridge. Spissen gjorde alt rett da han klinket til på hel volley og sendte ballen i nettet.

En snau time ut i oppgjøret sørget Adam Lallana for at Liverpool tok over føringen i kampen, etter at han fikk en enkel jobb med å sende en retur fra Speroni i mål.

Bortelaget hadde god kontroll på Crystal Palace den siste halvtimen og sørget for at det ble med tre scoringer lørdag kveld. Dermed kunne gjestene juble for avansement i FA-cupen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.