RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool skal ha godtatt bud på angriper


SUNDERLAND: Fabio Borini skal være på vei til Sunderland.
SUNDERLAND: Fabio Borini skal være på vei til Sunderland. Foto: Paul Ellis (Afp)
Nok en italiener er på vei bort fra Anfield.

Liverpool virker å være ferdighandlet for sommeren. Nå gjenstår det kun å bli kvitt uønskede spillere for Brendan Rodgers.

Forrige uke forsvant Mario Balotelli til AC Milan. Mandag skal Fabio Borini være på vei bort fra klubben.

Ifølge annerkjente Tony Barrett i The Times, skal Liverpool nemlig ha godtatt et bud på angriperen. Budet kommer fra Sunderland, og skal være på åtte millioner pund. I tillegg kan verdien stige med ytterligere to millioner pund om Borini presterer i Sunderland-trøyen.

Bud forrige sesong
Allerede forrige sommer ønsket Liverpool å kvitte seg med italienske Borini. Spissen hadde vært på utlån i Sunderland sesongen før, og de rød- og hvitstripede fikk også da et bud godkjent på spilleren. Den gangen ønsket ikke 24-åringen å flytte på seg.

Nå skal visstnok angriperen være mer villig til å bytte klubb. Han skal ha gitt opp å spille seg inn i Brendan Rodgers planer, etter at Merseyside-klubben har hentet både Christian Benteke og Danny Ings denne sesongen. Man har også fått Divock Origi inn i klubben, etter et utlån til Lille forrige sesong.

Årets unge spiller
24 år gamle Borini har ikke klart å imponere i Liverpool-trøyen. På 38 kamper har han kun funnet veien til nettmaskene tre ganger.

Da han var på utlån i Sunderland i 2013/14-sesongen, gikk det likevel bedre. På 40 kamper for klubben, ble det ti mål. Han huskes blant annet for å ha scoret avgjørende mål mot både Manchester United og Chelsea.

Angriperen ble også kåret til årets unge spiller i klubben den sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere