*Nettavisen* Sport.

Liverpool skuffet på hjemmebane

TUNG DAG: Liverpool klarte ikke å skape nok hjemme mot Sunderland. Foto: Phil Noble (Reuters)

Produserte svært lite i møte med Sunderland.

LIVERPOOL - SUNDERLAND 0-0:

En kjedelig forestilling på Anfield endte 0-0 mellom Liverpool og Sunderland lørdag.

Hjemmfansen måtte vente i en drøy time før heltene på gressmatta klarte å produsere et skudd på mål.

I midtuka venter Basel i en Champions Legue-kamp Liverpool må vinne. Da bør laget skape langt mer enn det gjorde mot Sunderland lørdag.

Stillestående
Et statisk Liverpool-lag hadde lite å bidra med i den første omgangen på Anfield lørdag. Lite bevegelse foran ballfører gjorde også sitt til at sjansene uteble.

Ingen av de respektive lagenes keepere trengte å gjøre så mye som en redning før hvilen. Pantilimon gjorde det riktignok likevel, selv om Philippe Coutinhos skudd var på vei utenfor mål.

Det mest interessante som skjedde i førsteomgang, var trolig da Connor Wickham gikk i bakken etter duell med Martin Skrtel. Dommer Neil Swarbrick viste ikke antydning til å blåse straffe.

Derfor gikk også lagene til pause etter en dørgende kjedelig førsteomgang.

Tynn suppe
Sju minutter tok det av den andre omgangen før vi vikk en ordenlig målsjanse, og den var det Sunderland som skapte. Etter en corner dalte ballen ned til Wickham, som klinket til på hel volley. Ballen gikk imidlertid utenfor mål.

63 minutter tok det før Liverpool produserte et skudd på mål. Dessverre var det Lucas Leiva som fikk muligheten til å løsne skudd fra langt hold. Forsøket til brasilianeren var ikke ille, men Costel Pantilimon var kjapt nede og holdt skuddet.

Et kvarter senere gikk Raheem Sterling forbi tre Sunderland-spillere og rullet ballen ut til Coutinho. Brasilianeren prøvde seg med et skudd, men også det ble reddet av Pantilimon.

Det uavgjorte resultatet gjør at Liverpool forblir midt på tabellen, med 21 poeng etter 15 spilte kamper.

Tirsdag venter en ny viktig kamp for Liverpool. Brendan Rodgers menn må nemlig slå Basel for å ta seg videre til sluttspillet i Champions League.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.