RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool-stjerne: - Jeg var forbannet på Rodgers

GLAD: Alberto Moreno forteller at han har fått tilbake spillegleden under Jürgen Klopp.
GLAD: Alberto Moreno forteller at han har fått tilbake spillegleden under Jürgen Klopp. Foto: Peter Byrne (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Alberto Moreno følte seg oversett av den tidligere Liverpool-manageren.

Alberto Moreno er en av spillerne i Liverpool som er overlykkelige over managerskiftet.

Han forteller at hverdagen er mye lysere med Jürgen Klopp som manager, og han hadde ikke spesielt mye til overs for Brendan Rodgers.

- Jeg følte ikke at han hadde så mye tillit til meg. Spesielt ikke på starten av sesongen. Han fortalte meg at jeg trente hardt, men jeg startet ikke på de første fem eller seks kampene, forteller Moreno ifølge Daily Mail.

Det som spesielt gjorde spanjolen irritert, var at Rodgers valgte Joe Gomez, en midtstopper på backplass fremfor han selv.

Men han insisterer på at han aldri har vurdert å forlate klubben.

- Jeg blir værende her, det er helt sikkert. Det er én ting. Men det er sant at jeg var forbannet da jeg var ute av laget. Men tanken om å forlate klubben slo meg aldri. Jeg vil bli her for alltid, fortsetter spanjolen.

Sinnet han hadde mot Rodgers kom fordi han følte han beviste mer enn nok på trennig til å fortjene en plass i startelleveren.

- Men jeg hadde et indre sinne, jeg var forbannet. Jeg følte jeg spilte godt, trente godt, men jeg forstod ikke hvorfor han ikke ga meg en sjanse, forklarer han.

Nå er imidlertid Moreno tilbake i startelleveren, en plass han har tenkt til å beholde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere