Etter et opphold med landskamper er det endelig klart for mer Premier League-moro igjen.

Det gjør også at ryktene rundt den beste britiske ligaen tar seg opp.

Vi begynner denne lørdagen hos Tottenham, som ifølge rapportene har vært ute etter signaturen til Real Madrids midtbaneprofil Isco. 24-åringens far har nå gått ut med at Spurs kan glemme en overgang for Isco i januar. Dette skriver både Calciometro og FourFour Two.

N'Golo Kanté (25) har ikke vært lenge i Chelsea etter sommerens ankomst fra regjerende ligamester Leicester. Nå sier hans tidligere trener i Caen, Partice Garande, at Kanté kommer til å dra videre fra Stamford Bridge til fordel for det han kaller en «en veldig stor europeisk klubb».

Når den angivelige overgangen skjer utdypes ikke.

Chelsea skal samtidig være ute etter å sikre seg den 16 år gamle Marseille-spilleren Boubacar Kamara, hevder The Sun. Forsvarsspilleren er foreløpig bare en del av reservelagstroppen til Marseille.

Manchester United-ving Memphis Depay (22) skal være ønsket i Wolfsburg. Bundesligaklubben kan ende opp med å forsøke seg på en Depay-overgang allerede i januar, skal vi tro Bild.

Nederlenderen har til gode å spille seg til fast plass i Manchester United, selv om han ankom som et storkjøp i fjor sommer.

De røde djevlene fra Manchester vil dessuten bli kvitt en annen som ankom klubben i fjor sommer. Den italienske backen Matteo Darmian (26) skal ikke være med i manager José Mourinhos framtidsplaner, men United sliter med å finne interesse fra andre klubber, skriver Goal.com.

Brasilianske Fabinho (22) er ønsket av Mourinho som Darmians erstatter. Men prislappen Monaco har satt på backen, 40 millioner euro, gjør en overgang vanskelig, ifølge den samme kilden.

Evertons Gerard Deulofeu (22) vil ikke utelukke at han spiller fotball i hjemlandet igjen en dag. Ifølge Mundo Deportivo er katalanske Deulofeu ikke avvisende til en retur til gamleklubben Barcelona.

Liverpool er i ferd med å gi den unge venstrekanten Ben Woodburn en treårig proffkontrakt, rapporterer Liverpool Echo. Det ville i så fall vært litt av en bursdagspresang for den walisiske U-landslagsspilleren. Woodburn fyller nemlig 17 år i dag.