Manchester City er ute etter Real Madrids teknisk briljante midtbanespiller, Isco. Skal vi tro Mundo Deportivo i Spania, er de lyseblå villige til å bla opp 70 millioner pund for 26-åringen.

Mange medier har den siste tiden meldt at Alex Sandro nærmer seg en overgang fra Juventus til Manchester United. Lørdag morgen hevder Mirror å vite at den brasilianske backen nå vurderer å skrive under på en ny kontrakt med «den gamle dame» i stedet. 27-åringen skal være klar for å inngå kontraktsforhandlinger over helgen.

Ifølge den italienske storavisen Gazzetta dello Sport, har Chelsea nå kommet til enighet med Maurizio Sarri om en langtidsavtale. Chelsea mangler fremdeles å bli enige med Napoli om en kompensasjon. Sarri vil i så fall ta over roret ved Stamford Bridge etter Antonio Conte, som trolig er ferdig i Chelsea. Også flere britiske medier melder at det nærmer seg enighet mellom Sarri og Chelsea.

The Mirror skriver at Manchester United vurderer et bud på 30 millioner pund på Valencias høyreback Joao Cancelo. 23-åringen var på lån i Inter denne sesongen, og kan nå ende opp på balløya.

Daniel Levy nekter å selge Toby Alderweireld til en rival uten å få noe svært verdifullt tilbake. Nå skriver the Sun at Tottenham kan være villige til å la belgieren gå til Manchester United, men bare dersom Anthony Martial flytter motsatt vei.

Franske Marseille kan bli Marouane Fellainis neste stoppested. Ifølge L'Equipe, er den franske klubben svært interessert i å komme til enighet med 30-åringen om en avtale. Hans kontrakt med Manchester United går ut i sommer.

Den svenske kantspilleren Emil Forsberg kan være på vei til Arsenal. Det skriver svenske Expressen. RB Leipzig-spilleren skal også ha blitt tilbudt ny kontrakt hos tyskerne, og det er usikkert hva som skjer i løpet av sommeren.