Vi starter helgen med en godnyhet for Tottenham-fansen: Dele Alli skal være nær ved å signere en ny kontrakt med London-klubben, etter måneder lange samtaler. 22-åringens nåværende kontrakt strekker seg til sommeren 2022, og unggutten ser derfor ut til å ha mange år foran seg i klubben. (Sky Sports)

Leicester-spissen Jamie Vardy skal være svært irritert på sin manager Claude Puel, ettersom den hardt pressede sjefen - etter fire tap på de seks siste kampene - har sagt at han vil droppe Vardy fra startelleveren som møter West Ham på lørdag. (Telegraph)

Tirsdag så Manchester United-manager José Mourinho seg lei av trafikkproblemene utenfor Old Trafford, og valgte å gå det siste stykket til arenaen da lagbussen ble stående fast. Nå viser det seg at portugiseren ville ha med seg spillerne på spaserturen, men at sikkerhetssjefene mente de ikke hadde vakter nok til å passe på hele gjengen, og dermed stoppet «opptoget». (Daily Mail)

Nå risikerer dessuten flere av Manchester United-spillerne bøter for ikke å ha deltatt på en sponsorfest, i protest mot nettopp trafikkproblemene som har hindret laget i å nå frem til Old Trafford. (Daily Mail)

Tottenham har kastet sine øyne på Barcelona-angriperen Malcom, ettersom 21-åringen sliter med lite spilletid i konkurranse med spillere som Philippe Coutinho og Ousmane Dembele. (Corriere dello Sport)

Les flere rykter:

Mens den belgiske midtbanespilleren Mousa Dembele topper listen over spillere som Tottenham-manager Mauricio Pochettino vil kvitte seg med neste sommer. ( The Sun)

Newcastle befinner seg helt nederst på Premier League-tabellen, men manager Rafael Benitez mener han er mannen som leder klubben også neste sesong - selv om kontrakten hans går ut til sommeren. ( The Mirror)

Men dersom Rafael Benitez forlater Newcastle, vurderer klubben å hente inn den tidligere Monaco-sjefen Leonardo Jardim - som på sin side høster interesse fra Leicester. (le10sport)

Aaron Ramsey har bestemt seg for å forlate Arsenal til sommeren, men lover at han ikke kommer til å gå til rivalene i Tottenham. (The Sun)

Hvorfor Arsenal har trukket tilbake tilbudet om en ny fireårskontrakt, hevder Aaron Ramsey imidlertid at han ikke vet. (Evening Standard)

Manchester United har et håp om å sikre seg den spanske venstrebacken Jordi Alba i januar, og håpet blir ikke mindre av at Barcelona muligens ikke kan tilby 29-åringen en ny kontrakt før etter sesongen. (Diario Sport)

José Mourinho bekrefter nå at han ikke vil hente 37 år gamle Zlatan Ibrahimovic tilbake til Manchester United. Tidligere i høst ble det ryktet at manageren ville hente svensken tilbake for å få en lederskikkelse inn i gjengen på Old Trafford. (Manchester Evening News)

Tidligere Real Madrid-president Ramon Calderon sier at nevnte José Mourinho vil returnere til den spanske hovedstadsklubben «før eller senere». (ESPN)

Chelseas Ruben Loftus-Cheek hinter nå om at han ikke lenger ønsker å bli lånt ut i januar, fordi han ønsker å fortsette å lære av manager Maurizio Sarri. (Evening Standard)

PSG har stilt kikkertsiktet inn på West Ham-midtstopperen Issa Diop, og kan komme til å legge 50 millioner pund på bordet for den franske 21-åringen. (Daily Mail)

West Ham på sin side kan være villige til å betale opp mot 33 millioner pund for Atalantas paraguayanske midtbanespiller Miguel Almiron. (Ultima Hora)

Kilde: BBC