Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Juventus vil gjøre som Manchester United.

Juventus har fått med seg at Manchester Uniteds lån av Radamel Falcao ikke har vært det mest vellykkede. Likevel skal «den gamle dame» være interessert i å forsøke seg på et lån av colombianeren når han returnerer til Monaco til sommeren, skriver italienske Tuttosport.

Daily Mirror hevder å vite at Liverpool nye superstjerne, Raheem Sterling, har foreløpig avbrutt kontraktsforhandlingene med klubben. Sterling skal selv ha ønsket å utsette forhandlingene til etter sesongen, slik at han fikk fokusert maksimalt på de resterende kampene.

Memphis Depay blir jaktet av halvparten av topplagene i Europa. Både Liverpool og Arsenal har vært nevnt, men nå mener Daily Mirror at det er Manchester United som er tilbake i føringen, når det gjelder å skaffe seg 21-åringens signatur. Nederlenderen har hatt en stor sesong for PSV Eindhoven, og er klar for nye utfordringer til sommeren.

Branislav Ivanovic, som skal være tilbudt en ny kontrakt i Chelsea, skal også være ønsket av flere andre klubber. Serberen skal blant annet stå høyt på ønkselista til Laurent Blanc i Paris Saint-Germain. Den franske storklubben, som slo Chelsea ut av Champions League, nylig, vil forsøke seg når sommeren overgangsvindu åpner, forteller Daily Express.

Leicester-manager, Nigel Pearson, møter mye motstand for tiden. Manageren, som sliter med å få de resultatene han ønsker, er av mange favoritt til å bli neste Premier League-manager som mister jobben. Lørdag avskriver han disse ryktene totalt, ifølge Daily Star. Han ville nemlig ikke vært i jobben nå, om det ikke var tro på at han ville klare å snu skuta, forteller han selv.

David de Geas kona uttalte fredag at «Manchester er styggere enn baksiden på et kjøleskap». Det har satt ryktene i sving. Sky Sports Jamie Carragher er én av de som nå tror Manchester United-keeperen forsvinner til Real Madrid til sommeren.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?